![]() |
Ukraińska integracja 2015 by Śluza - film
Co miałem zmontowałem. Parę ujęć od Puszka wziąłem. Generalnie 36 min po ukraińskich trasach "szutrowych". Pewnie powiecie, że za długie, trudno, montuję sobie, rodzinie i znajomym, którym mogę poopowiadać w czasie seansu... a poza tym jest zajebista muzyczka, więc jak nie pooglądać to można posłuchać
Ogromnie dziękuję Puszkowi i Mirmiłowi za organizację integracji i mam nadzieję na cykliczność tej imprezy (może w edycji wiosna/jesień). Kanapki i barszczyk przy trasie to było coś wielkiego Cieszę się , ze mogłem poznać Was wszystkich Zapraszam do oglądania |
Fajny film. Na błocku afryki padają jak muchy :)
|
Marek, epickie topienie xr'y :)
|
Śluza bardzo fajny film a muzyka bardzo pasująca do scenerii. Impreza czadowa i na filmie chyba to widać. Fajnie było.
|
No, Śluza ..... MISTRZOSTWO! Dobry z Ciebie filmowiec, ale przede wszystkim Sprawdzony Kompan w Przygodzie!!!!!!!! Dzięki!!!!!
|
Cytat:
|
Akcja z 11:40...gurbo ;]
Przy okazji: dalej się nie zgłosił właściciel kominarki co mi w bagażach zalęgła... |
Cytat:
|
Sluza! W domowym zaciszu obejrzałem film i jedyna rzecz, jaką mogę zrobić w podziękowaniu za podzielenie się wrażeniami jest umieszczenie Cię na liście do właśnie ustanowionej przeze mnie nagrody:
CZARNA PIĄTA KLEPKA AFRYKAŃSKA wyraźnie Ci jej brak :):):) Sama nagroda wykonana jest ręcznie z kawałka afrykańskiego drewna w technologii REJLI ADWENCZER i mam nadzieję- będzie bardzo przydatna na dalszych wyrypach. Już nikt nie zarzuci, że brak Ci piątej klepki! Mirmil i Puszek. Dla Was moja nagroda za organizację i słowa uczestników powtarzające się tu co i rusz. Choć sam nie byłem, bom za miętki i choć pojawiają się coraz to nowe odsłony tom wrażliwy na poświęcenie i podtrzymanie afrykańskiego ducha! Mam nadzieję, że przyjmiecie moją skromną nagrodę. Proszę o adresy do wysyłki na priv. |
Służą podkręcałeś coś prędkość miejscami przy montażu czy wszystko real bo miejscami grubo bylo
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |