Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Dział ogólny (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=271)
-   -   Honda CRF300L/Rally (2021) (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=38547)

Franz 11.08.2021 09:29

Babel , miałeś przeróbkę z supermoto i zrobioną
niezbyt duzym kosztem. To nie bedzie chodzić
jak powinno.
Podobnie zrobił Zimny z Transalpem...

Babel 11.08.2021 09:57

Cytat:

Napisał Franz (Post 744129)
Babel , miałeś przeróbkę z supermoto i zrobioną
niezbyt duzym kosztem. To nie bedzie chodzić
jak powinno.
Podobnie zrobił Zimny z Transalpem...

Ale i jeździłem tez ex Twoim i innymi . To i tak SM z kołami enduro w mojej ocenie był lepszy od S - ki

sysiek300 13.08.2021 19:17

Moja eLka miala byc kolo 20stego sierpnia, a bedzie poczatkiem wrzesnia, tak mnie dealer poinformowal.

matjas 13.08.2021 19:30

Oby oby :)

yunior81 13.08.2021 20:52

Cytat:

Napisał mikelos (Post 743997)
Jak pan Honda wypuści wreszcie CRF450 Rally z resursem typowym dla duali (olej co 5 tys km a nie co 15 mth) to moja CRF300L będzie pierwsza do sprzedania :)

Już nie do dostania 450L, bez odblokowania do pełnej mocy miała bardzo przyzwoite interwały. Jeśli 300l byłaby klasy WR250r, to by wystarczyło, no i oczywiście mejdin Japan.

matjas 13.08.2021 21:05

450l niemal nowe stoi teraz u Karlika. 33tys.

@Suchy 13.08.2021 21:48

Cytat:

Napisał sysiek300 (Post 744709)
Moja eLka miala byc kolo 20stego sierpnia, a bedzie poczatkiem wrzesnia, tak mnie dealer poinformowal.

Inna firma, inne moto, też już miesiąc poślizgu.

Faland86 14.08.2021 00:44

Cytat:

Napisał @Suchy (Post 744734)
Inna firma, inne moto, też już miesiąc poślizgu.

Ja polityki dystrybucji centralnej Hondy nie rozumiem. Szczegolnie teraz w czasie pandemii i kryzysu polprzewodnikowego. W robo obsluguje klienta wewnetrznego. Jak wiem ze bede mogl dla niego swiadczyc usluge we wrzesniu to uwzgledniam ewentualny poslizg, tak z urzedu, daje mu info ma pazdziernik. Jak sie uda wykonac we wrzesniu to klient zadowolony bo zostal obsluzony przed czasem. Takze Honda strzela sobie w kolano obiecujac cos na dany termin kiedy na bazie aktualnych doswiadczen wiadomo, ze i tak najpewniej termin grubo sie przesunie. Czekam juz miesiac dluzej i jestem wk****ony a tak, cierpliwie bym czekal na powiedzmy wrzesien 😔 dla przykladu znajomy zamowil Renault Espace. Powiedzieli mu w grudniu, ze bedzie za 6 msc. czyli w czerwcu a dostarczyli w kwietniu. Chlop szczesliwy i jeszcze rozpowiada jaki dealer dobry, jak sie stara o klienta 😊

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

yunior81 14.08.2021 09:31

Cytat:

Napisał matjas (Post 744728)
450l niemal nowe stoi teraz u Karlika. 33tys.

Były dwie w Poznaniu i poszły od ręki...... chyba, ze czegoś niedoczytaniem.

Cytat:

Napisał Faland86 (Post 744764)
Ja polityki dystrybucji centralnej Hondy nie rozumiem. Szczegolnie teraz w czasie pandemii i kryzysu polprzewodnikowego. W robo obsluguje klienta wewnetrznego. Jak wiem ze bede mogl dla niego swiadczyc usluge we wrzesniu to uwzgledniam ewentualny poslizg, tak z urzedu, daje mu info ma pazdziernik. Jak sie uda wykonac we wrzesniu to klient zadowolony bo zostal obsluzony przed czasem. Takze Honda strzela sobie w kolano obiecujac cos na dany termin kiedy na bazie aktualnych doswiadczen wiadomo, ze i tak najpewniej termin grubo sie przesunie. Czekam juz miesiac dluzej i jestem wk****ony a tak, cierpliwie bym czekal na powiedzmy wrzesien �� dla przykladu znajomy zamowil Renault Espace. Powiedzieli mu w grudniu, ze bedzie za 6 msc. czyli w czerwcu a dostarczyli w kwietniu. Chlop szczesliwy i jeszcze rozpowiada jaki dealer dobry, jak sie stara o klienta ��

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Tak chuuuujowej polityki sprzedaży jak w salonach motocyklowych, to nawet w obi nie maja. 300l i Africa razem ze skuterami robią im sprzedaż, to sobie tym żonglują, żeby sprzedaż w danym miesiącu ładnie w tabelkach wyglądała.

matjas 14.08.2021 11:23

Cytat:

Napisał yunior81 (Post 744783)
Były dwie w Poznaniu i poszły od ręki...... chyba, ze czegoś niedoczytaniem.

Najwyraźniej tak. Dlatego już kończę.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24.