Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   UKRAINSKA INTEGRACJA 15-17 maj (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=23282)

sluza 25.05.2015 18:12

Cytat:

Napisał wolly (Post 433889)
Służą podkręcałeś coś prędkość miejscami przy montażu czy wszystko real bo miejscami grubo bylo

wszystko w normalnej prędkości, było grubo miejscami :p

sluza 25.05.2015 18:17

Cytat:

Napisał ATomek (Post 433883)
Sluza! W domowym zaciszu obejrzałem film i jedyna rzecz, jaką mogę zrobić w podziękowaniu za podzielenie się wrażeniami jest umieszczenie Cię na liście do właśnie ustanowionej przeze mnie nagrody:

CZARNA PIĄTA KLEPKA AFRYKAŃSKA

wyraźnie Ci jej brak :):):)

Sama nagroda wykonana jest ręcznie z kawałka afrykańskiego drewna w technologii REJLI ADWENCZER i mam nadzieję- będzie bardzo przydatna na dalszych wyrypach. Już nikt nie zarzuci, że brak Ci piątej klepki!

Mirmil i Puszek. Dla Was moja nagroda za organizację i słowa uczestników powtarzające się tu co i rusz. Choć sam nie byłem, bom za miętki i choć pojawiają się coraz to nowe odsłony tom wrażliwy na poświęcenie i podtrzymanie afrykańskiego ducha!

Mam nadzieję, że przyjmiecie moją skromną nagrodę.
Proszę o adresy do wysyłki na priv.

ATomek

Z pokorą przyjmuję, ale musisz więcej tego nastrugać, bo tam więcej było bez tej klepki :D
Nagroda ma być pięknie wykonana i przystosowana do montażu na motockylu, abym mógł ją ze sobą wszędzie zabierać. Przekazanie ma się odbyć uroczyście na jesiennym Rajdzie Podlaskim :)

ATomek 25.05.2015 19:22

Klepki mają jeden feler :) Trzeba je polewać, bo inaczej popękają...
Zatem do zobaczenia na Podlasiu!

wolly 25.05.2015 22:20

Cytat:

Napisał sluza (Post 433892)
wszystko w normalnej prędkości, było grubo miejscami :p

czyżby regionalny szum działał na odwagę??

sluza 26.05.2015 13:40

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał wolly (Post 433926)
czyżby regionalny szum działał na odwagę??

nie było czasu na duże picie. W piątek HARD wrócił o 1 w nocy, a w sobotę my około północy.
Ale w piątek w nocy chłopaki wzięli tubylca na plecy, zeby ich poprowadził do ośrodka. Przywieźli chłopa, Wasyl miał na imię, ale nie odwieźli. Poczęstowaliśmy go bimbrem na pędach sosny. Wziął takiego potęznego hausta i mówi:
-EEEEE, u nas silnijszyj
...i drugi raz pociągnął.
Może godzina nie minęła jak pędy sosny zaczęły działać...

Załącznik 55373

siwy 26.05.2015 13:51

potem "sosna" puściła soki, złom boso podobno w to wlazł ;)

redrobo 26.05.2015 14:06

3 Załącznik(ów)
wzial Was starym sprytnym zwyczajem - "na fachowca", przypomnial mi sie jeden trzydniowy wyjazd w bieszczady, ktory spedzilem za sklepem z miejscowymi fachowcami od wszystkiego:)

Lucky Luke 26.05.2015 14:59

1 Załącznik(ów)
A był taki fachura , rano witał się ze mną ze trzy razy :D

Załącznik 55378

Złom 26.05.2015 20:15

Cały dobytek w zębach miał!
A ja rzeczywiście się taplałem w złotym deszczu...

Lucky Luke 27.05.2015 00:36

Bardzo zły Mirmil :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.