![]() |
Mam to samo, świetny zestaw :)
|
miałem mt21 z motozem z tyłu, ale po 6k nie dało się już jeździć, Mt wyzabkowal. szczegóły I zdjęcie w wątku o kamyku z Bartangu.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cześć koledzy,czy możecie pomóc nie wiem jakie dętki mam kupić do mojej CRF 1000 rok 2019.Czytałem na forum o wzmocnionych.Jazda głównie asfalt.A i jeszcze jedno pytanko jakie łyżki do opon.Jesli to możliwe to proszę o linki gdzie mógłbym to kupić .
|
Cytat:
|
Zwykłe ze względu na cenę, czy jakieś inne powody?
|
Gwóźdź przebije i zwykła i grubszą, przewaga zwykłej jest taka, że łatwiej ją upchnąć w feldze. Zajmuje mniej miejsca jeśli wozimy ją jako zapas.
|
Gwóźdź ta i owszem, ale kamień już niekoniecznie. Na zapas o3wiście cieniasy. Ja nawet wożę jedną zapasową do dwóch różnych kół. ;)
Mam zboczenie minimalistyczne. :D |
Nie ma sensu pchać grubych dętek do jazdy po czarnym. Ciężkie toto a i namordować się trzeba przy wymianie o wiele mocniej niż przy standardowych.
|
Dzięki za odpowiedzi,a macie polecane sklepy z dętkami jaka firma najlepsza.A co z tymi łyżkami tyle tego w ogłoszeniach,że już mam mętlik w głowie .
|
Cytat:
Ja od kiedy mam takie, nie złapałem kapcia, więc chyba polecam: https://allegro.pl/oferta/lyzki-do-o...MaAi91EALw_wcB Sprawdź czy klucze nadadzą się do nat. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |