![]() |
Hahaha...chcesz kupic?Znizka dla Forum :D
|
Poczekam jak bedzie mozna kupic nowa afryke i kupie se tego KATa i bede nim jezdzic co kafeterii 600m od domu :D
|
Emocje są od 3 miesięcy. Teraz chcę motóra, chcę wiedzieć ile kosztuje i jakie ma malowania. :P
|
bo wystarczy że pojawi się cień, mgnienie, kształt, zapach Królowej.. a wszyscy poddani padają na kolana.. to świadczy tylko o Jej wielkości
:bow: :at: |
Cała ta podnieta nową afri przypomina mi podniete i wyczekiwanie nowej Ternery. Obawiam się że rzeczywistość będzie tak samo bolesna :/
Pozdrawiam żyjących nadzieją i z niecierpliwością czekam na dalsze wpisy ortodoksów bo wnoszą wiele radości :haha2::haha2::haha2::haha2: :osy: |
Dubel, zarys tenery byl podany jako chudy motocykl a pokazanie na targach ukazalo tlustego SUVa. Zarys nowej AT pojawil sie dzisiaj i widac ile tu postow natrzaskal :D
Raczej honda nie rozczaruje bo jesli miala by zrobic SUVa to po co ten prototyp? No chyba ze juz tej hondzie doczepiaja stalowe bloki po 40kg i silnik wyzyluja na 170KM :) Premiera tenery byla rozczarowaniem, premiera hondy... widac nie tylko na tym forum :D |
Jaka to premiera?Czego?
|
Nie ma ani zachwytu ani rozczarowania. Zwykłe robienie klienta w ch...
:p |
Mieli 11 lat czasu,to sie nauczyli :D
|
Kurde Honda odstaje w konkurencji ADV okrutnie. Do kata 990 stara Afryka nie ma nawet podejścia. Dzisiaj miałem zobaczyć MOTÓR! Miażdżący! Widzę coś pięknego, ale nie gotowy motór...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |