![]() |
Otóż melduję posłusznie, że używam Sony NEX 5N z podpiętym do niego 16/2,8 [kocham go!]. A jeśli go ściągam [rzadko], to zapinam Sigmę 60/2,8 [też fajna!]. Zoom mam, ale nie używam. Lubię szeeeeroko, a jeśli wąsko, to z małą GO ;)
Robię w jpegach [tak wiem, że "profesjonaliści wywracają oczami, ale dłuugo robiłam w RAWach, aż w końcu doszłam do wniosku, że w 99% sytuacji, które ja fotografuję nie ma tak naprawdę róznicy ;) Natomiast mój komputr jpg ogarnia, a RAWow nie ], a pliki wyjściowe traktuję dość swobodnie, jak kiedyś kliszę [bawiłam się ongiś w ciemni ;) ] - obraiam je w lightroomie. Wiem, że często przesadzam z kolorami, winietą itp. Ale lubię czasem popłynąć ;) Zestaw z podpiętym szerokim kątem mieści mi się pod kurtką moto, a jest na tyle lekki, że nie nadwręża karku :) |
Cytat:
Ale fajnie foci :bow: |
Obiektyw robi zawsze większą różnicę niż body ale największą robi oko kierownika. To tak jak z motorem, nie motor jedzie ale kierownik na nim.
|
Zaczekaj - film mega, oddaje klimat jak było :D
Foty extra ... Wątek wiecznie żywy ;) |
W zasadzie to już pasowałoby powolutku robić listę na jesienną edycję... :bow:
|
Cytat:
Jak widać Kura, mój towarzysz sobotniej niedoli, całkowicie oddał się bezinteresownej pomocy :haha2: Sam nie dałbym rady.... Dzieki;) Było super!!! |
Hop hop!
Halo Podkarpacki Team! Podrzucam fotki: https://app.box.com/s/2jjabmbwkjb39xm8hssgi7mta0rjmajc Jeszcze raz wielkie dzięki za ubaw po pachy ...w błocie! :) ...i podnóżek w stylu rally (uwieczniony na fotkach!) Klasa sama w sobie! Pozdrawiam, Agata Plecaczek ;) |
Agata dzięki za zdjęcia :) Najlepsze jest to ze znalezioną tablicą :D
|
Aga Super zdjęcia dzięki:Thumbs_Up:.W koncu jesten na sporej części zjjęć . Pełnia szczęścia po znalezieniu tablicy po 2 godz. szukania i stopka reylii:D:D:D.
Super dzięk znów mi sie micha cieszyła przy wspomnieniach. Mirek i Puszek trzeba to powtórzyć tylko nazwijcie to Puszek i Mirmiła Zapraszają będzie wiadomo kto jest autorem takiech wspaniałych przeżyć.:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |