![]() |
Z tym nie gaszeniem motocykla przy tankowaniu to trochę przesadziłeś , korek wlewu ciężko się otwiera kluczykiem który jest w stacyjce , poprzedni wpis to był sarkazm 😁
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
Więc tak, gaszą ale nadal nie zsiadają :) Co do przelewu to dubel masz rację. Mi ostatnio pistolet nie odbił i poza tym że przelewem pod Moto to i po baku i owiewkach pochlapało :mur: no ale nie tyyyle co na filmie. |
Nie na wszystkich ale ja spotkałem się z wyłączeniem pompy dopóki nie zsiądę z motora.
|
A z ciekawości bo kiedyś mnie interesował model 1050... To jest tak samo narwane jak 990? Pali też jak 990 tzn od 6.5 w górę?
O ile się orientuję to taka trochę bardziej budżetowa wersja 1090, tak? Do zastosowania bardziej jak GS niż 990adv, czy tak? Sorry jak laicko ale ja niekumaty w tych maszynach. |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Łagodny jak baranek. Jednak jak się odwinie to leci jak rakieta. Serio, to motocykl do tańca i do różańca. Spalanie średnio 5l. Tragedii nie ma. Ciągnie z dołu A to wielka zaleta, jak dla mnie. 990 to bardziej chyba wyczynowy A 1050 turystyczny i wygląda świetnie :) |
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
Mario, dzięki za opinię nt 1050. Zawsze mi się całkiem podobał tylko nigdy się nie poskładało na ten kierunek. Skończyłem na niemieckim wynalazku.
Tak właśnie czytałem że silnik w 1050 został inaczej, bardziej przyjaźnie i turystycznie zestrojony niż w tych z końcówką xx90. Pozdrawiam Zimny |
Jeśli masz więcej pytań to śmiało..
Wszystko o czym wiem to opowiem. Pozdrówki. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |