![]() |
Ok. Zrobione
@Lis masz na priv więcej informacji. |
Proszę o dodanie do listy.
Kanapa do BMW F650 Dakar |
Zet, z pewną nieśmiałością zapytam czy coś drgnęło w temacie jednoosobowej kanapy do Afry z bagażnikiem na wzór tej od Touratecha...?
|
Oooo też mialem pytać
|
Cześć.
Jak finansowo wygląda kanapa na twoim stelażu w wersji turystycznej do AT 1000 19'? |
4 Załącznik(ów)
Hej!
Dzisiaj przyszła kanapa od Zeta. Uwaga, chwalę się: Załącznik 101405 Załącznik 101406 Załącznik 101407 Załącznik 101408 |
Zet zrobiłbyś mi poszycie kanapy wraz z lekkim podniesieniem do lc4 640 enduro? Jaki koszt w przybliżeniu?
|
@Jochen i Zibiano.
Śpieszę z wyjaśnieniami. Siedzenie pojedyncze składa się z trzech głównych części: Stelaż metalowy, stelaż z tzw. żywicy epoksydowej i stelaż tzw. "bagażniczek" z alu. Zamówiłem stelaże metalowe do tego siedzenia pojedynczego które na razie będzie pasować do RD07a. Kolega mój za rzeką to robi tak że będę go cisnął. Stelaże z żywicy mam w ilości na razie 5 szt. Bagażniki jak na razie w ilości 2 szt ale domówienie to jest kwestia kilku dni. Jest też w przygotowaniu stelaż kanapy akcesoryjnej dwuosobowej do modeli RD07 i RD07a. Jak dostanę info jak długo potrwa produkcja to dam znać. |
Super, dzięki Zet! To spokojnie czekam na rozwój wydarzeń, najważniejsze że już się coś konkretnego dzieje w temacie:)
|
dokladnie, dziekuje za wiesci ! bede sie dowiadywal co jakis czas, jestem chetny na taki produkt
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |