![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przerwać podróż można ze względów technicznych i zdrowotnych. Nocleg dla turystów jest zabroniony. To w teorii. Jutro nocujemy pod Budapesztem, z relacji na różnych forach wiem, że nie ma z tym problemu. Okaże się jutro. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Jak sie ma do Twej informacji to ?? https://www.gov.pl/web/wlochy/sytuac...rusem-covid-19 |
orientuje się, ktoś dlaczego po powrocie do kraju nadal jest kwarantanna nawet tym indywidualnym gdy pod koniec ubiegłego roku był prawie 30.000 zakażeń dziennie a kwarantanny nie było ? obecnie przyrost zakażonych to 500 osób na kraj a minister nawet słowem nie wspomina o zniesieniu kwarantanny i nie ma tego w planach.
|
A orientujesz się dlaczego ktoś wydaje 80 mln zł z państwowej kasy i nie ponosi odpowiedzialności. Taki kraj.
Szczepienie zwalnia z kwarantanny po powrocie. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak byłeś szczepiony to zabierz bumagę i pomachaj nią policjantowi. U mnie zadziałało. Nocleg w hotelu na Węgrzech bez problemu. O nic nie pytali. |
Właśnie siedzimy w hotelu nie daleko Budapesztu. Granicą słowacka w Chyznem padło tylko pytanie dokąd, jak dalej to tylko informacja ze mamy 8 godzin na przejazd. Na węgierskiej granicy machnęli ręka. Jutro Serbia i Czarnogóra.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |