![]() |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Dodatkowy miałem pstryczek do włączania/wyłączania tych świateł, gdyby podczas kontroli czy przeglądu komuś się to nie podobało. Zrób sam. Załącznik 109233 Emilsbaste - ten numer to jakieś głębsze przesłanie? ;) :D |
Novy, Twoja to japońska 600-ka, a ja mam XL650 i jakiś włoski księgowy musiał skasować tą trzecią żyłę. Sama żyła z motka to nie problem, pociągnę własną, ale przydałby się kierunkowskaz, który ma możliwość odpalenia obrysówek.
|
Cytat:
|
Metzeler 6 days extreme 120/90/18
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Takie życie opony :)
6 days są zajebiste na piasku, gdzie spędzam sporo czasu. Choćby z tego powodu warto było się na nie zdecydować. Minus, że moto już się tak nie ślizga jak chcesz bączki kręcić. Nie można mieć wszystkiego. Na kolejną spróbuje MC360 Mid-soft, żeby mieć porównanie. |
Ło Jezu, na piasku piszesz. Przecie to guma typowa do twardego terenu. Kamienie, korzenie ect. Jest wiele innych gum duuuuuuuużo lepszych na piasek.
Pozdr rr |
Raczej uniwersalna bym powiedział. W piachu w mojej ocenie robiła bardzo dobrze choć u mnie piachy nie są takie mocno kopne.
Ogólnie nie miałem uwag jak była nowa. Pod kątem uniwersalności lepsze IMO były Goldentyre 216 i takie bym kupił znów ale ni ma. Kto obecnie zmienia gumy na piach czy błoto? Jeździ się po wszystkim co pod kołami tutaj 6 Days jest bardzo dobrą gumą. Dopóki sie nie wyobli bo wtedy straty na trakcji są zajebiste. |
Dla mnie po latach jeśli chodzi o uniwersalność (w zanczeniu offu) to mistrzem dla mnie jest Mitas XT946. Robi do końca i co dziwne relatywnie trwała.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |