![]() |
Cytat:
|
Ale mierzyliście je wcześniej, czy zamawianie tak trochę na pałę
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Ja zmierzyłem łeb jak Arai każe i zamówiłem na pałę odmawiając zdrowaśki żeby był dobry. I jest idealny. Z tym, że ja brałem w grudniu z Polski więc w razie czego mogłem zwrócić. Ciężko go zmierzyć bo w sklepach stacjonarnych nie ma szału z Araiem.
|
U mnie jest o tyle latwiej ze mam juz shoei ktory dobrze lezy. Licze na to ze japonskie glowy maja taki sam ksztalt u obu producentow. Shoei jest M, Arai zamowiony M - tak tez wychodzi z rozmiarowki... jak nie bedzie pasowac bede zwracal.
|
Cytat:
ps. handlowcy hondy nie kupują CRF bo dobrze wiedzą, że to strata kasy ;) dobry sprzęt obroni się sam a krytyka w dzisiejszych czasach działa lepiej jak sama reklama, |
[QUOTE=ArtBi;665656]
Cytat:
|
Cytat:
Kask fajny, ale spodnie przykrótkie, będzie woda do buta wpadać hehe. Maszyna fajna, mnie rozczarowało tylko to ,ze ja obniżyli i znowu trzeba będzie dokupywać podwyższone siodło . A ktoś zamawiał z fabrycznymi gmolami,czy to nie aby produkt Toratech? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Dziękuję. Drugi dzień jazdy dziś. Na razie ze względu na temperatury i rodzinne obowiązki nie jeżdżę więcej jak 2 godziny dziennie. Ogarnąłem już obsługę ustawień. Nie używam ekranu dotykowego tylko obsługuję z przycisków. Sprawniej to działa, wszystko można ustawić i wygodniej podczas jazdy niż sięgać do ekranu. Sparowałem telefon z motocyklem i zestaw w kasku jako 'headset'. Wszystko na razie działa ;) Carplay-em jeszcze się nie bawiłem.
|
Cytat:
moja przyjedzie do mnie jutro ...:):):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |