Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Dział ogólny (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=271)
-   -   Honda CRF300L/Rally (2021) (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=38547)

JarekO 26.08.2021 14:59

Jakąś szybę od wiatru ktoś już ma w L-ce? Najbardziej widzi mi sie ta w stylu Bajaworx ale nie tak latwo ją kupić...

przemo77390 26.08.2021 15:26

Hej,

To ja się trochę podepnę pod temat bo chodzi mi po głowie ta CRF300L - dostępność gdzieś koniec listopada 2021.
Teraz mi chodzi jakie macie gadżety zamontowane - tak już podsumowują bo wątek długi.

Handbary - wybrałem bukbusters

Podwyższenie kierownicy - potrzebne a jeśli tak to jakie kto ma?

Płyta pod silnik - Acerbisa (tworzywo)? czy może alu (jaka - dostępność najlepiej w PL)?

Poszerzenie kosy - aliexpres czy może ktoś robi tu u nas (żeby nie było to ciężkie kowadło)?

Wydech - jaki, (Yoshimura za drogi, strom chyba niedostępny)?

To wszystko co bym zmienił.

Może kiedyś amor skrętu dodał :)

Faland86 26.08.2021 20:51

Cytat:

Napisał przemo77390 (Post 746170)
Hej,

To ja się trochę podepnę pod temat bo chodzi mi po głowie ta CRF300L - dostępność gdzieś koniec listopada 2021.
Teraz mi chodzi jakie macie gadżety zamontowane - tak już podsumowują bo wątek długi.

Handbary - wybrałem bukbusters

Podwyższenie kierownicy - potrzebne a jeśli tak to jakie kto ma?

Płyta pod silnik - Acerbisa (tworzywo)? czy może alu (jaka - dostępność najlepiej w PL)?

Poszerzenie kosy - aliexpres czy może ktoś robi tu u nas (żeby nie było to ciężkie kowadło)?

Wydech - jaki, (Yoshimura za drogi, strom chyba niedostępny)?

To wszystko co bym zmienił.

Może kiedyś amor skrętu dodał :)

Zadzwon do Lublina. Sa przekonani, ze dostana w pazdzierniku. Wydaje mi sie, ze jest L'ka w Siedlcach albo w Krk (nie pamietam juz - dzwonilem tydzien temu). Dwa dni temu na 100% mieli w Toruniu w motoSeven wersje Rally. Nie wiem czy opchneli.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Danny 26.08.2021 21:33

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał JarekO (Post 746161)
Jakąś szybę od wiatru ktoś już ma w L-ce? Najbardziej widzi mi sie ta w stylu Bajaworx ale nie tak latwo ją kupić...

Ja idę w to. Jedzie z Chin za 80PLN. Po porządnym przygarbieniu się powinno wystarczyć. Będę to zakładał na trasy z asfaltowymi odcinkami.

JarekO 26.08.2021 22:16

Cytat:

Napisał warzyfko (Post 746213)
Ja idę w to. Jedzie z Chin za 80PLN. Po porządnym przygarbieniu się powinno wystarczyć. Będę to zakładał na trasy z asfaltowymi odcinkami.

Jak bylo cieplo to nie myslalem o tym. Teraz jednak wali mi zimnem po klacie a tego nie lubie. Deflektor jutro sprawdze, bo nawet mam taki co bedzie pasowal.

Faland86 27.08.2021 10:12

Zbieram sie do zamowienia na bikerbitz akcesoriow - czy bylby ktos zainteresowany podlaczyc sie pod zamowienie? Tak, szukam obnizenia kosztow przesylki 😊

emilsbaste 27.08.2021 11:42

Cytat:

Napisał Faland86 (Post 746270)
Zbieram sie do zamowienia na bikerbitz akcesoriow - czy bylby ktos zainteresowany podlaczyc sie pod zamowienie? Tak, szukam obnizenia kosztow przesylki 😊

a co ciekawego bierzesz?
Z tego co widziałem, oni mają swoje tabelki na liczenie kosztów i chyba jak patrzyłem na zawieszenie to np bardziej się opłacało oddzielnie kupić niż razem
:confused:

Faland86 27.08.2021 11:53

Cytat:

Napisał emilsbaste (Post 746277)
a co ciekawego bierzesz?

Z tego co widziałem, oni mają swoje tabelki na liczenie kosztów i chyba jak patrzyłem na zawieszenie to np bardziej się opłacało oddzielnie kupić niż razem

:confused:

Gmole, stelaz pod bagaz, oslona silnika.

przemo77390 27.08.2021 12:01

Cytat:

Napisał Faland86 (Post 746270)

Ja bym zaopatrzył się w dwa produkty. Napisałem priv.

husa521 27.08.2021 15:23

2 Załącznik(ów)
Zmienione poszycie siedzenia na czarne.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01.