![]() |
Nasuwa się pytanie, kiedy wrócisz do F1 ;)
|
Narazie przysymuluje,zeby wyrwac jak najwiecej z ubezpieczenia :D.Nowy GS jest bardzo interesujaca propozycja.:lol8:
|
Myku jeszcze z 2 wyprawy i tak będziesz wyglądać :haha2:
http://img.ffffound.com/static-data/...822229d1_m.jpg Zdrówka życzę, bo jak zdrowie jest to resztę idzie skombinować :Thumbs_Up: |
Chce Wam zaproponowac obejrzenie paru zdjec z wyjazdu.Bez relacji i opisow,gdyz jest to...jakby tu powiedziec...utrudnione,ale popatrzec mozna.Do momentu krasztestu trzymalismy sie dosc szczegolowo zaplanowanej trasy i zrobilismy jej wiekszosc,a napewno jej trudniejsza czesc.Na zdjeciach nie ma wszystkich rzek,a bylo ich naprawde sporo,jeszcze wiecej mialo byc.Byly kamienie,masa kamieni,piaski po horyzont,szybkie szutry i troszeczke asfaltu.Pogoda nie mogla byc lepsza,choc jak sie dowiedzialem,pod koniec wyjazdu ostro sie ochlodzilo i sypnelo sniegiem.Sorry za nagle "zaprzestania" fotografowania wyjazdu :D.Oprocz zdjec jest mnostwo materialu filmowego,z ktorego moznaby zrobic naprawde zapierajaca dech w piersiach telenowele,ale tu musze zwrocic sie juz do Lukasza :rolleyes:.
https://picasaweb.google.com/1083855...8/Islandia2012# |
Przyjaciel Pingwin wyprodukowal krotka wersje relacji z naszej 2 tygodniowej wycieczki
Michal, Myku z produkcja czegos dluzszego czekamy na plytki z materialami zrodlowymi waszymi ! |
Fajno,fajno! widzę,że miejscami łatwo nie było;)
|
W 7:40 potłukłem sobie jaja szczęką...
|
|
Wlasnie na tych filmach przygotowywalwm sie do misji,a wyjeb....em sie na prostej drodze :D.MIchal,a masz film z przeprawy przez rzeke na F338 :D?Dzis odwiedzil mnie Przemek :webers:.Chlopaki pisza fajna relacje na forum malej beemki :Thumbs_Up:.
|
No widzisz, nastepnym razem musisz zaczac od najprostszych szutrow, bo w ciezszym terenie calkiem niezle sobie radzisz:) Niestety, na tej rzece bateria mi padla i tylko czesc sie nagrala, ale za to mam Twoj odlot smiglowcem:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |