![]() |
Jak zawsze rewelacyjne, oddające rzeczywistość, zatrzymana chwila na zdjęciach Twoich. Super się ogląda, wspomina i czyta opisy zdjęć.
Postaram się w "najbliższym czasie" coś sklecić z ruchomych obrazków... Pozdrawiam, Złom |
10 Załącznik(ów)
Załącznik 31153
jado Gospodarze Załącznik 31163 i Gości... Załącznik 31155 pijo, Załącznik 31156 śpiewajo a tańcujo! O! Załącznik 31157 jado Załącznik 31158 i w cieni poczywajo, Załącznik 31159 podziwiajo naturalną nature... Załącznik 31160 nature... :) Załącznik 31161 sie żegnajo Załącznik 31162 i do dom wracajo naobykoło. |
:mur::mur:
a żona mi teraz powiedziała tak patrząc na te zdjęcia: 'nie nooo jaaa? ja ci wcaale nie mówiłam, że masz jechać na tą komunię....' [red: powód mojego niebycia na podlaskim] No i weź tu mądry bądź człeku... a tak zacne mordy :mur::mur: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ivi cerkiewka następny powód żeby wrócić na Podlasie , a Atomek w drodze powrotnej zafundował dużą porcje atrakcji historyczno-offowej , było warto i są powody do powrotów w ciekawe miejsca
|
To był mój pierwszy Podlasiak i na pewno nie ostatni. Dzięki wszystkim za zajefajną zabawę i super atmosferę.
|
W tym roku trochę krócej Was przytrzymałem i się zmobilizowałem i o to jest krótka relacja:
Pozdrawiam i do zobaczenia na jesień, Złom |
Złomu po prostu sama esencja :Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Już nie wiem gdzie to napisać ale należy Ci się Złomku i Zazigiemu wielkie uznanie za waszą pracę reżysersko- kaskaderską. Dużo więcej Was to kosztuje niż nas samo zorganizowanie rajdu. Rajdy są niskonakładowe organizacyjnie. Wasza robota jest dla naszych rajdów wizytówką.
Dzięki wielkie jeszcze raz. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |