![]() |
A ja bym pojechał tylko mnie te ........ z pracy nie chcą puścić ...k...k...k...k
ZAZDROSZCZĘ WAM powodzenie |
Cytat:
|
Niestety nie rozerwę sie i nie będe na tej zacnej imprezie.
Dużo deszczu życzę!:-) Pozdrowionka dla wszystkich organizatorów i uczestników! |
Sławek i ja (2xrd03) tez lecimy w tamte rejony w tym samym terminie (namioty i kima na dziko). Może się zobaczymy ;)
powodzenia ! |
RAF
"ciulujedenty" :lol19::lol19::lol19: |
Cytat:
A tak na serio - jeżeli jest jakieś nowe info to proszę wrzuć tutaj, bo termin się zbliża wielkimi krokami :D |
pogoda sie klaruje,wiec moze tradycji stanie sie zadosc
http://www.yr.no/place/Ukraine/Zakar...vets/long.html moze jakies zaklady,czy bedzie padac, albo ile % moto wjedzie i przejedzie borzawe? |
Nic się nie zmieniło od ostatnich planów.
Spotykamy się za granicą po stronie UA na stacji paliwowej pierwszej po prawej stronie tam gdzie jest kantor ;). Kto wie to wie o co lotto a kto nie to się dowie. Przy wymianie większej ilości dostaniemy lepszy kurs. Kto nie dojedzie lub dojedzie w innym terminie podaję lokalizację gostnicy. Hotel Natalya 5 km od Wołowca w miejscowości Huklyvyj w kierunku Mizhhir'ya. Jeszcze raz zaznaczam zaręczyłem tam własnym kuprem i nie chcę kwasu że będę musiał płacić ze swoich:fool2: Mirmił nie strasz bo w ryj. Poza tym jadą sami Wariaci i deszcz czy śnieg Im nie przeszkadza. Na borzawe wjedziemy na pale bo inaczej się nie da, ambicje nie pozwolą. Do zobaczenia. Koledzy i koleżanki 1.Blob/potwierdzony 2. Rysiek z Krosna/potwierdzony 3. Muflon/potwierdzony 4. Gucio/potwierdzony 5.wojtekm72/potwierdzony 6. Ropuch/potwierdzony 7. Puszek+Dunia/potwierdzony 8. Kędzior/potwierdzony 9. Oresco/potwierdzony 10. Buli/potwierdzony 11. majki/potwierdzony 12. Patiomkin/potwierdzony 13. Korba/potwierdzony 14. Cheniek/potwierdzony 15. Fundriver/potwierdzony 16. Jarek/potwierdzony 17. motomax/potwierdzone 18.Magyar/potwierdzony 19. sebazaz/potwierdzony 20. Jaro-Ino/potwierdzony 21. Janusz/potwierdzony 22. Borys/potwierdzony 23.smigacz/potwierdzony 24. Dłubacz/potwierdzony 25. Nowy/potwierdzony 26. Jendrus/potwierdzony 27.Makumba/potwierdzony 28.Jacek Ciepły 29.Wasilczuk/potwierdzony 30.Mario/potwierdzony 31.Mirmil/potwierdzony 32 Jurek/potwierdzony 33 Ola/potwierdzony 34 wolly/potwierdzony 35 Rosomak/potwierdzony 36 bartol/potwierdzony 37 motormaniak/potwierdzony 38. Darkomax7/potwierdzony 39. mmax/potwierdzony 40.Adagio/potwierdzony 41.Mijamoto/potwierdzony |
http://tinyurl.com/9es34eh to ta wiocha ??? hotel po lewej czy prawej przy drodze ??
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |