![]() |
Cytat:
|
Z racji na nieprzewidziane okoliczności (thx Qatar Airways :D) pierwotny termin w moim przypadku musi ulec zmianie.
Termin proponowany przeze mnie: wyjazd w środę po południu (29.05.2013) lub z samego rana 30.05.2013 (czw. ale wolny - Boże Ciało), 1 dzień urlopu na piątek, powrót w niedziele 02.06.2013, najpóźniej w poniedziałek 03.06.2013 |
No to już w morzu wykąpiemy się na bank bo w czerwcu to pogoda już na bank będzie. Jestem za ta data dla mnie lepsza.
Zacząłem analizować trasę ze zdjęć z geoportalu żeby wiedzieć gdzie przejechać przez most i ominąć różne dorzecza nieraz żeby pojechać dalej to trzeba parędziesiąt km zrobić bok a wystarczy most wcześniej przejechać na drugą stronę odry. |
Mi taki termin pasuje jak diabli.Kwiecien,maj mam duza robote wiec ciezko bym mial :).Nad Baltykiem bylem ostatnio przed...7 laty :confused:,a kapalem sie w `98
|
Kurde, dupa dupa dupa.... W Boże Ciało będę kierownikował na jachcie na mazurach otoczony przez niezliczone kordony damskich ciał, chętnych, gorących i niekoniecznie trzeźwych :P.
Szkoda. A więc na majówkę pozostaje mi opcja - Bieszczady :). |
a może ktoś przejmie temat i w pierwszy majowy wekend na 3-4 dni zachodnią granicą i doliną odry zrobić mały rajd na Szczecin i z powrotem
|
Ja takie Mazury robię na jesień czyli początek września ale to panie z datą nie utrafisz zawsze coś sie dzieje. W tej grupie tez pewnie bedą rozgrzane nietrzeźwy ciała ale pewnie nie damskie. ;)
|
mnie bardziej odpowiada termin majowy, wiec moze jakaś grupa wsparcia się jednak stworzy?
|
Pomysł super fajny, a termin czerwcowy mi pasuje :) jeśli nie wyskoczy coś nieprzewidzianego to z chęcia bym pojechał, choć nie wiem jeszcze na czym, bo AT sprzedałem i coś muszę kupić...
|
Zdążysz ;)
Ja wczoraj ściągnąłem sztabówki na całą trasę i zabieram się w końcu za rysowanie ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |