![]() |
I ja dziękuję Wszystkim za wszytko. Dotarłam w końcu do domu. Nie wiem jak Wam, ale mi się nie chce czekać roku do następnego spotkania :)
|
Cytat:
|
No coś ty Baba!!!, te nóżki są specjalnie do zdjęcia , żeby faceci w kompleksy nie popadli. Normalnie to dziewczyny popylały piorunem kulistym ;)
Matjasie, bo ja myślałam, że moja buma jest bezobsługowa :hehehe: Zaczekaj - ja byłam na audiencji u króla a mój rumak sobie czekał przed zamkiem, ale szkoda, że się nie spotkałyśmy. poza tym przypomniałam sobie jak przepyszna jest pigwówka - siostro C koniecznie zacznij robić zapasy ....też nie chcę czekać do następnego roku :mur: |
Bo my tak nauczone zeby nogi wyciagac
|
Roomyanek, no właśnie obeszłyśmy zamek a Ciebie ani widu ani słychu. Czas nas trochę gonił to nawet już nie dzwoniłam do Ciebie :-)
BABA, wszystkie babki stały i pozowały do zdjęcia :-D Nie sposób się wtedy nie podpierać hehe, po zdjęciach to już dzida. |
Cytat:
A tak swoja drogą, było iście zajebiście.!! Było wszystko,co na wyjazdach być powinno. Oprócz tego, co pisały dziewczyny, było pływanie synchroniczne no i trzeba jeszcze wspomnieć o kręglach :haha2: Dziewczyny,jesteście po prostu SUPER, Książu -jak najbardziej też :D Dzięki za świetną zabawę. I że tak zacytuję tekst z Seksmisji: "Ja również czuję się znakomicie i z tego miejsca chciałabym podziękować całemu zespołowi operacyjnemu..." :D Dzięki również za wysłuchanie moich historii... tak naprawdę wszystko ćwiczyłam przez tydzień w domu przed lustrem ;). Cleo, tak jak Ci mówiłam, z fajnym ludźmi, to i gubić się jest fajnie. ;) Nie mogę się już doczekać kolejnych wyjazdów. |
Cytat:
|
W ten słoneczny dzień, ku pokrzepieniu serc
|
Cytat:
|
teraz ta piosenka będzie naszym hymnem zlotowym :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |