![]() |
zamienie GSa za glebogryzarke :D
|
Kurde... może i mi się uda dołączyć, ale wyjadę z wrocnika dopiero około 15. Jak znam życie i uczestników, nikt mi już wtedy nie wyjedzie na spotkanie... :D
|
1 Frał Zaczekaj
2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie 5. Oskar 6. Stary-S3 7. Kulka 8. Pablos und jego hardkorowy kumpel czyly anty offoadowa grupa imienia ,,dlaczego my sie zgubyly ,, 9 . norbicom1 - z forum trampkowego 10. PiotrTMC 11.ramoneza 12. NaczelnyF. 13.Calgon 14.Sławekk 15.Maniek 16. Bosy - z forum trampkowego |
Obudziły się jeszcze dwie osoby z forum trampkowego :-)
1 Frał Zaczekaj 2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie 5. Oskar 6. Stary-S3 7. Kulka 8. Pablos und jego hardkorowy kumpel czyly anty offoadowa grupa imienia ,,dlaczego my sie zgubyly ,, 9 . norbicom1 - z forum trampkowego 10. PiotrTMC 11.ramoneza 12. NaczelnyF. 13.Calgon 14.Sławekk 15.Maniek 16. Bosy - z forum trampkowego 17. harry29 - z forum trampkowego 18. suchy72 - z forum trampkowego |
1 Frał Zaczekaj
2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie 5. Oskar 6. Stary-S3 7. Kulka 8. Pablos und jego hardkorowy kumpel czyly anty offoadowa grupa imienia ,,dlaczego my sie zgubyly ,, 9 . norbicom1 - z forum trampkowego 10. PiotrTMC 11.ramoneza 12. NaczelnyF. 13.Calgon 14.Sławekk 15.Maniek 16. Bosy - z forum trampkowego 17. harry29 - z forum trampkowego 18. suchy72 - z forum trampkowego 19.Randal |
Wpadłem i zaraz wypadłem, ale i tak było fajnie. :Thumbs_Up:
|
tomek , 45min lecialem do wrocnika ;)
na bazarze ludzi od hoooya i ciut ciut, motongow , w tym afryk tez ;) dzieki za mile spotkanie hiena zyje i ma sie dobrze :) mimo szlifa :D |
ja też się melduję w domu,cały i zdrowy... no morze mały ból głowy,spoko towarzystwo
|
Na miejscu i cały. Dzięki wszystkim. Lort Prodisz z domu de lamuerte teraz już wiem co muszę trenować - piachy. Liczę bardzo na tą "Prochownię". Pozdrawiam
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17. |