![]() |
|
poszedłem na całosc i wsadziłem garmina xt mobile do swojego PDA. wiec teraz jest AM Igo Garmin na jednym urządzeniu :) Z ciekawych funkcji.. wpisujemy adres, i przed przeliczeniem trasy możemy sobie sprawdzic jaka jest pogoda w miejscu do jakeigo sie wybieramy. jaka pada i wieje to mozna wtedy zmienic cel podróży na inny :)
|
W garmine xt jest tylko ten problem, że za cholerę nie można odnaleźć liczby kilometrów do celu.
|
Cytat:
co urządzenie to inny problem z XT. u mnie działa normalnie jak w Zumo i podaje ze z wawy do rzeszowa jest 300km |
:p nie, w prostej jest 250km ;) ale siedziałem kilka dni nad tym by to robilo jak należy (garmin na PDA) I TAK:
PDA spv m650 200MHz (podręciłem do 250MHz) garmin xt mobile wirtualne urządzenie gps10 garmina jako soft do komunikacji spv - garmin przez blutuf, bo garmin jak wiemy tylko z garminem działa. gpmapa 2008 PL. calosc łacznie nie przekracza 150Mb. na początku nie działał poprawnie ruting, potem jak to ogarnałem to sie okazało ze bedąc np. na 8 pietrze jestem 217 metrów pod wodą i o kilka przecznic dalej gdzies ;) ale jest ok. jak cos służe jak zawsze wsparciem i odp softem. |
Cytat:
|
Cytat:
teraz wychodze do kieratu i nie moge znalesc ale chyba ze strony garmina nazywa sie tak: GarminMobileXTforPocketPCwithGPS10_41001wBeta.exe jak cos pisz. |
Cytat:
Franson GPSGate, który zakłada witualne serial porty i rozdziela sygnał GPS do tych portów, może też jednocześnie zapisywać log w formacie NMEA Ale czy takie cuś jest na PDA to nie wiem:confused: Pozdro |
Cytat:
Ale na PDA kiepsko się tego używa bo nie można pomniejszać i tak już małych okien. Więc i tak na raz widzisz tylko jedną aplikację. @Rambo, zrób fotę w której na XT widać ilość km do celu. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |