![]() |
Cytat:
Byłem totalnie zaskoczony pięknem okolicy, ogromną przestrzenią no i właśnie widokiem w dół. Drugim razem będzie jeszcze lepiej, biwak w takim miejscu to byłoby coś :drif: |
Wojtek SUPER Przejazd.
Fajnie, że piszesz w wątku który zaczęliśmy rok temu. Zal mi strasznie, że nie mogłem jechać z Wami . Tak wyszło. Za tok to i ja spróbuje Krasnej. Może uda się i dalej przez Kwasy na Bliznicę i w drugą stronę na Pietrosza. Byłem Tam pieszo da się pojechać motorami nawet Afryką. Ten rok dla mnie stracony zrobiłem może z 700 km. Może jeszcze coś uda się wyjechać. Jeszcze raz gratulacje dla Całej Ekipy. P.S. Widzę , że obiecane zdjęcie dla Babi zostało dowiezione. Jesteś Klasa Gość:bow: |
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Jeszcze parę fotek, Borżawa :Thumbs_Up:
|
Jesień Panie jesień. Znam te półki i trawersy, a jak tam się jedzie Afryczką:D:D:D
|
Jakie jest prawdopodobieństwo, że w listopadzie nie będzie tam śniegu? Z roboty szybciej się nie wyrwę, a ciśnienie na Ukrainę jest.
|
Wojtek Małe:(. Niestety tam już końcem września potrafi przyprószyć po wierzchu.
Jeśli nie uda się do połowy października to później to już bardzo ryzykowne choćby ze względu na zamarzniętą ziemię . A trawersy to tam jak sam widzisz :cold:. Lepiej nie znaleźć się 50 metrów niżej. Może na Początek Borżawy (Płaj) da radę ale dalej bym nie jechał. Poza tym na kostce w tym okresie to strach jechać. |
smigacz - zbyszek chętnie w przyszłym roku się wybiorę z Wami gdzieś dalej - miałem wcześniej dużego GS-a a teraz śmigam na Trampku PD10 i to jest właśnie to
|
5 Załącznik(ów)
Voxan69 :Thumbs_Up:
...jeszcze Borżawa |
:):):) tak jak nasze afryki w tamtym roku, ten trawers tez niczego sobie tam się trochę cykałem i spociłem:haha2::haha2:. Noi stoch Gratulacje :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |