![]() |
Szukam większego baku do DRZ i rezerwuję termin w grafiku .
|
Cytat:
|
Cytat:
i dobrze ,że nie jesteś z Krakowa bo Ci podobno nie mają rabatów u Mirmila :haha2::haha2: :haha2::haha2::haha2: |
Dobra chopy. Moja koncepcja jest taka - dopasujmy trasę do składu a nie skład do trasy :). Mamy się dobrze bawić a nie męczyć i srać po gaciach:).
24.05 wieczorem zbiórka w Bieszczadach, kto się pisze? Piszcie nicka, motocykl, info "ciężki / lekki" i miasto. Ja zacznem: 1. Evvil Twin, XRV750, Ciężki, Warszawa |
Pany, czy jest coś takiego jak zamknięcie listy, i jesli tak to kiedy? :D
|
a po co mielibyśmy ją zamykać? :)
|
W takim razie wstrzymuje się z decyzją ;) - temat ciągle czytam
Planujemy wypad w Krapaty ukraińskie, jak najwcześniej, jednak aby dało się wszędzie wjechać/wepchać/wciągnąć i przespać w górach. Zależy od zimy, a raczej wiosny. Jeśli terminy się nie nałożą, może i ja się wpisze na lekkim moto. Pozdr! |
Panowie i Panie
a czy dr 650 se należy do ciężkich czy letkich ;) |
DR650 SE klasa srednia
Jak umiesz jezdzic,to pojedziesz i z ekipa na DRZ-KTM A jak masz opony uniwersalne i duzo bagazu, to sobie mozna smigac z klocami typu afrika czy transalp |
Cytat:
to już jest nudne i sądzę, że nie pomaga Mirkowi w biznesie..?! Tak się nie robi swojemu GURU! :P Lepiej byś pochwalił Mirka bigos..że dobry bo NIE TUSTY, że nawet smaczny bo NIE TUSTY i byś jeszcze zjadł BO NIE TUSTY..! :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |