![]() |
Cytat:
Spalanie, waga, jakies niuanse? |
Co ja ci będę pisał, 03 ma same plusy.
Zostało ich na świecie niewiele także myśl szybko. |
Cytat:
|
Jak by ci to powiedzieć , żeby tak naprawdę wiedzieć o co chodzi w tych 03 to trzeba po prostu z nimi trochę pożyć/pojeździć.
Inni Afrykanerzy mający np 07 nie wiedzą o czym mowa i żadne słowa nic nie dadzą. Po prostu żyją w pewnej lekkiej nieświadomości. Mają zupełnie inne motocykle mimo tej samej nazwy. Jako że dane mi było dosiadać różnych motocykli w tym trochę Afryk też było, mam porównanie. Żeby nie przeciągać. Jedyny mały minus jakiego mogę się doszukać w 03 to brak z 10KM przy 2 osobach i jakimś załadunku. W pojedynkę może zdziwić i 07. No i najważniesze gdyby mi tak postawili dwie nówki 03 i 07 to bez sekundy namysłu biorę trójkę. |
madafakinges,RD 08 wygląda tak :
http://img155.imageshack.us/img155/4602/dominatoru.jpg QrczaQ,Bierz bo Trójka fajna jest i zajebiaszcza.Franz nie śpi ;) Dzieju,też brałbym Trójke :Thumbs_Up: |
Ja też brałbym trójkę. Miałem najpierw siódemkę, później trójkę. Trójeczka jest odczuwalnie lżejsza, generalnie w niczym nie ustępuje siódemce, a kosztuje sporo mniej. Jedyny minus, mniejsza głębokość brodzenia.
|
Tak jest 3 to 3 nie zamienię na inne:). Ma u mnie dożywocie.Pozdrowienia z Podlasia dla Ferdka.Może nad Bugiem znowu jakiś nocleg??.
|
|
Fajnie wyglada...Ten amor tylni prawie w poziomie....dziwny trochę jak na enduro
|
Cześć,
Wieści z forum advrider.com "In the german magazine "Motorrad" is a preview for the next issue. One topic is called: "Sensation - new Africa Twin - Honda let the legend finally get up again - First infos how the new twin starts into modern times" Release of the issue: april 25 " KLIK Pozdrowienia, D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |