![]() |
16 Załącznik(ów)
Nadrabiam fotami:
Załącznik 48745 Ścieżka nad jezioro. Zaczynała się już coraz bardziej piesza, ale nie żeby nieprzejezdna.... Załącznik 48746 ... tym bardziej nie wiem po co udałem się w poszukiwanie lepszej drogi. Załącznik 48747 Ale reakcja tych co zostali - bezcenna. Popatrzcie na ich miny: "Łaaaaaał, jak ten Śluza zajebiście jeździ" :D hehe, się wie Załącznik 48748 Afryki nie dadzą rady? Załącznik 48749 Widoczki nas rozpieszczały... Załącznik 48750 Mateusz strasznie się cieszył... Załącznik 48751 Chłopcy zrzucili spocone odzienie. Co poniektórzy nawet zyskali bez spodni motocyklowych... Załącznik 48754 Miejsce cudowne... Załącznik 48755 Załącznik 48756 To krzyż na połoninach na szlaku z Prislopu do Borsy. Załącznik 48757 Ktoś jeszcze chce pomarudzić na temat moich tracków? Załącznik 48759 Zamknięta kopalnia siarki Załącznik 48758 Krzyczę, wołam, chodźcie, tu jest fajnie. "Nie, boimy się". Oczywiście żartuję. Robimy odwrót do Borsy Załącznik 48752 Po drodze padła mi pompa. Uwielbiam jak oni wszyscy mi pomagają :) Krzysiek coś próbował, aczkolwiek śmiesznie mu to wychodziło Załącznik 48753 Nasza cabana w Borsie. Nie myślcie, że to jakiś full wypas. Zimą jest w nich naprawdę zimno :oldman: Załącznik 48760 .. a towarzystwo za ścianą było drętwe. Sawy się nawet dziwił czemu nie ma okna u niego w pokoju. Jakiś ich lokalny zwyczaj, że chowają swoich bliskich na własnych posesjach. Trochę ciężko potem taką nieruchomość sprzedać... |
Świetne widoki nad tym jeziorkiem, muszę tam trafić :)
|
I ja poprosze o namiary na jeziorko i wskazówki dojazdu ;-)
Edit Jeziorko odnalezione, tylko są dwa i na złosc oba z cypelkiem ;-) bardzo duze na południe od Borsy i mniejsze na południowy-wschód, które to bedzie? :-) |
patrz z przełęczy Prislop na południe
47°34'22.47"N 24°48'48.72"E |
Kiedy ciąg dalszy? :Thumbs_Up:
|
No właśnie, kiedy ?
Wczoraj cały dzień tytuł tej relacji chodził mi po głowie :D Jedziesz dalej! |
Sinior, najs relacjetta, ale dlaczego przerwanescu w ciekawescu momentului?
|
SPoko, będzie relacja, film, książka. PO prostu ... praca...
|
A wizyty w zakładach pracy?;)
|
a miało być tak pięknie... wywiady, autografy...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |