![]() |
Będę rodzinką w piątek wieczorem ... 3 - 4 osoby :)
|
Cytat:
Miłej zabawy Wam wszystkim życzę, choć wiem że nie muszę bo Wy podlasiaki i tak zawsze bawicie się na 100%. O tak o ! :) |
Nowy, bo zostaniesz z Grupy Podlaskiej oddelegowany, ostatnio w żadnych regionalnych imprezach nie uczestniczysz!!! Żeby to mnie ostatni raz bylo!!!!!
Blob pozdrawiamy i Twoje zdrowie wypijemy!!! |
Ivi, wybacz, taki lajf. Obiecuję poprawę "następną razom". A swoją drogą to jeśli mam być oddelegowany to dokąd? Może się skusze :)
|
Tolku, ja się wbijam z przyczepą we 4(2+2) lub 5 (dziadek), Iza Gołębiowa + ich nowe dziecko Golfik :-), mam jeszcze zapytanie od brata , bardziej wygodnickiego , czy jest jakaś szansa na pokój lub domek? z soboty na niedziele na 3 os. (2+1) ?????? jakiś namiar tele ??
|
Hehe Bloobas.
Słaba silna wola.Ja też tak mam. To co pisałem wcześniej dotyczyło bezpieczeństwa dzieci. Wiadomo- obok jezioro a mnie ciężko armatą obudzić. Na czeźwo śpię "delikatniej". Okazuje się jednak, że moja żonka zamieniła się i ma wolny weekend więc jadziem cało bando a poprzednie swoje ostrzeżenie, że walę w ryj bez ostrzeżenia jak kto mnie bedzie alko częstował, odwołuję do odwołania. Biker- Tolek podawał już w tym temacie tel do siebie. Grzebnij kilka stron wstecz. Właśnie w radio mówią o upałach i jak się przed nimi chronić. Trzeba chować się w cień a my jedziemy na patelnię. Do zobaczenia jutro wieczorkiem i szerokości. |
Wasil, w upały najważniejsze to się nie odwodnić :)
Nas niestety nie będzie, wyjeżdżamy na wywczas w sobotę. Miłej zabawy, zdrowia. |
Witamy serdecznie ,mamy zaszczyt poinformować, jezeli to ma jakieś znaczenie,że "Hajnowka jeszcze nie zhareła" i ma zamiar uczestniczyś , jezeli mozna oczywiście, w tej integracji w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu, jeszcze tylko dzisiaj zaliczyć nocke w pracy , z rana upuszczę trochę juszki w RCKiK co by wieczorem promile szybciej zadziałamy i po krótkiej drzemce ,pakujem się i w 4-kę tzn.ja Jola i nasze maleństwa wbijamy się do Płaskiej ,do zobaczenia zatem i pozdrowionka .
|
Szkoda, że to ten week. Dalej szukamy z Martą okazji, żeby się do Was wybrać.
|
Dzis wstawilem sie w stan w jakim powinne odbywac sie poszcegolne konkurencje i powiem szczerze ze sie zalamalem bo w nic nie moglem trafic i dlatego postanowilem zwiekszyc tolerancje.Bo przykladowo trafic do puszki p[o piwie z 5 metrow bez celowania to tylko rewolwerowcy z filmow potrafili to niech bedzie piramidka z 5 puszek.Podczas upalow bedziemy kryc sie w lesie .
i dlatego |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |