![]() |
ja bym na to nie liczył :lol8::lol8::lol8: może wam ratować tylko manetka :D:D:D
|
1 Fabrizio13
2 Aniela ( Gilera Arizona ) 3. zaczekaj 4. Ex1 (LC8 Team) 5. Kosmal 6. f4u 7. Volks (jak będę w PL w tym terminie to sie pisze!) 8. martinpolo 9. Kamyk 10.ramoneza 11. danek 12. Norbi i dwóch nie zrzeszonych 13. FotoGregor - warunek, że nie będę musiał i¶ć do pracy 14. Słodziu¶ 15. maniek 16. Demolka 17. Bicio 18. Rawiking 19. Misza 20. Mallory 21. rupert 22. Maro71 (LC8 Team) 23. Kolan (LC8 Team) 24. Spychu (LC8 Team) 25. Wibciu (LC8 Team) 26. Sulik 27. Pawlicho (LC8 Team- ale na XT600 ) 28. Belfegor 29. Prezes 30. aco na 90% 31. Piotr_As 32. nicek27 33. Brambi 34.Szymek9333 35.Orzech 36.Oleksij |
EXu no nie tak sam:):):)
Ja i Kolan będziemy raczej na pewno wiec mam nadzieje ze sobie pojeżdzimy:) |
Cytat:
|
O kura.. Się tak zastanawiam, czy mam sens tam jechać, skoro na SV650.. Jeszcze jakby moja była to bym offrołda pojechał:haha2:, ale że musi być pożyczona..
Chyba, że tener±, ale i tam opony mało terenowe, amortyzatora z tyłu nie ma. Pr±d lubi czasem znikn±ć.:Sarcastic:;):cold::D |
Nicek: A co ty chcesz się ¶cigać czy co? :) Jak przyjadę to też pewnie na jakich¶ łysolach :) A z tymi skillami to Fabrizio z deka przegina ;)
|
Eeee nie o to chodzi.
Cagiva by się na tak± okazję super nadawała, ale w sanatorium jest. Yamah± troche strach, bo WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDARZYĆ. Przejechałby się jeszcze gdzie¶ w tym roku. Nie wiedziałem, że bardziej o ofrołda chodzi. Z reszt± kura mać nic nie wiem.:D |
Bierz tego domina co kaprysi. Jemu po prostu brak dobrego towarzystwa :-)
Co się martwisz motocyklem czy oponami. Grunt to się spotkać :-) wytapatalkowano |
dokładnie.. ja my¶lę że to ma być takie 2 w 1, spotkanie, pogaduchy, wieczorne ognisko i gadanie o motocyklach a z rańca kto chce ten sobie poleci na przygotowan± trasę, kto nie chce b±dĽ.nie może zostanie na miejscu :) i spędzi resztę dnia z pozostałymi kontynuuj±c wczorajszy wieczór ;)
|
Nicek nie b±dĽ mientki. W zeszłym roku dziewczyna gsx-r przez lasy jechała, więc hellloooł ;)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10...c07cc09aa5.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |