Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Xvii rajd podlaski vir edyszyn (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28959)

WojtekBBI 21.04.2017 14:00

Cytat:

Napisał plaku (Post 528437)
Wojtuś ''ten z wioski '' był wcześniej reanimowany Ja i Marchewa sklejalismy mu nosek i ręke, a Ty Go jeszcze na kopach pognał.....ale to nie koniec; nasz powrót tz.mój i marchewy na afrach do agro noclegu przez las na totalnego zgona. Gleba za glebą,jak nie miałem już sił wstawać to troszkę odpocząć zapragnął ja, ale coś mi nie pasi,patrze w lewo ciemno w prawo ciemno i coś charczy,co jest ? wiem że marchewa jest dalej i też glebuje. Dobra! wstaje,łatwo nie jest, opieram rękę.........O! Jezusicku! Człowiek chyba?.......zgadnij kto to był?

Oj mniej alkoholu pany.
Ranny został odprowadzony i wtedy przyszedł ten co po stołach szperał. To był ciężki wieczór

plaku 21.04.2017 14:03

To ilu miało noski na biało?

wasilczuk 21.04.2017 14:04

Ano. Dało się zauważyć Plakuś, że Ci na podlasiu powietrze sprzyja. Przypomniało mi się, jak na Agro Disco w niedzielę nad ranem zmuszaliśmy Cię do pójścia spać, bo za kilka godzin czekała Cię długa droga do domu.
Nie zapomnę Twojej odpowiedzi:
-"Przypomniałem sobie, że mam do odwiedzenia ciotkę na mazurach."
hahahahahaa

WojtekBBI 21.04.2017 14:06

Cytat:

Napisał plaku (Post 528442)
To ilu miało noski na biało?

Dopiero teraz to wszystko ma sens. Bo pojawił się w nocy taki jeden z artefaktem i my już byli gotowi walczyć ze smokiem zwłaszcza po szkoleniu u Stasia a wtedy była pełnia.... :D

wasilczuk 21.04.2017 14:08

Tomek 77. Dasz radę przywieźć na rajd sąsiada Stacha Jones'a? Problem tylko taki, że u nas impreza dwuksiężycowa.

plaku 21.04.2017 14:10

Tak to prawda, do domu docierałem 3 dni.nie! 4!

Ivi 21.04.2017 14:38

Oj działo się. To była impreza na którą za 700 zl udało się zorganizować 2kapele i 2 akordeonistów. A od rana ja,Wasil i Siejko robili prąd we wiacie: "kierowniczko polej bo robota nie idzie". I polewałam. Gości my witali ledwo żywe!

wasilczuk 21.04.2017 14:54

Iwonko! 3 kapele, dwóch akordeonistów, dwie tancerki i Stachu Jones.

siwy 21.04.2017 14:59

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 528453)
Iwonko! 3 kapele, dwóch akordeonistów, dwie tancerki i Stachu Jones.

no, dobra to była impreza.
Pamiętam tą młodą kapelę punkową. Chłopaki zagrali świetny koncert, ja już się zbieram do stolika zadowolony że taki bogaty program artystyczny a tu podjeżdża bus i rozkładają oświetlenie disco, tancerki wysiadają ;) i dopiero się zaczyna właściwa impreza.

Ivi 21.04.2017 15:19

Łooo panie to aż tyle tego było,wszystko to były wschodzące gwiazdy,teraz to za tyle imprezy nie zorganizujem ;). Aaaa tej disco polo kapeli ukradli wycieraczki z busa,pamiętam że dyszcz lał a oni bez wycieraczek musieli wracać.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38.