![]() |
Cytat:
Ranny został odprowadzony i wtedy przyszedł ten co po stołach szperał. To był ciężki wieczór |
To ilu miało noski na biało?
|
Ano. Dało się zauważyć Plakuś, że Ci na podlasiu powietrze sprzyja. Przypomniało mi się, jak na Agro Disco w niedzielę nad ranem zmuszaliśmy Cię do pójścia spać, bo za kilka godzin czekała Cię długa droga do domu.
Nie zapomnę Twojej odpowiedzi: -"Przypomniałem sobie, że mam do odwiedzenia ciotkę na mazurach." hahahahahaa |
Cytat:
|
Tomek 77. Dasz radę przywieźć na rajd sąsiada Stacha Jones'a? Problem tylko taki, że u nas impreza dwuksiężycowa.
|
Tak to prawda, do domu docierałem 3 dni.nie! 4!
|
Oj działo się. To była impreza na którą za 700 zl udało się zorganizować 2kapele i 2 akordeonistów. A od rana ja,Wasil i Siejko robili prąd we wiacie: "kierowniczko polej bo robota nie idzie". I polewałam. Gości my witali ledwo żywe!
|
Iwonko! 3 kapele, dwóch akordeonistów, dwie tancerki i Stachu Jones.
|
Cytat:
Pamiętam tą młodą kapelę punkową. Chłopaki zagrali świetny koncert, ja już się zbieram do stolika zadowolony że taki bogaty program artystyczny a tu podjeżdża bus i rozkładają oświetlenie disco, tancerki wysiadają ;) i dopiero się zaczyna właściwa impreza. |
Łooo panie to aż tyle tego było,wszystko to były wschodzące gwiazdy,teraz to za tyle imprezy nie zorganizujem ;). Aaaa tej disco polo kapeli ukradli wycieraczki z busa,pamiętam że dyszcz lał a oni bez wycieraczek musieli wracać.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |