![]() |
Cytat:
Ale skoro wycieczka emerycka to się zabiorę, pod warunkiem, że będę w stanie wsiąść na motor... |
A kto i jaką trasę offową zaplanował? Bo chyba będą nieźli zawodnicy zza Odry :p
|
Chyba JohnyB z Mirkiem z XCountry. O ile mnie pamięć niemyli to ma być rozdany papier a'la roadbook. Sam się zastanawiam jechać, czy zostać i pić jak na zlocie armatury :D
ps. Ruszam z Zabrza już w czwartek, jakoś bokami, bez ładu i składu, ale bez przegięć, trochę przez Czechy, nocleg po drodze na kampie lub w krzakach, byle być przed południem w piątek pod zamkiem. Jak kto chętny, to zapraszam. |
Cytat:
|
Bedzie! Szykują się grubo na forum LC4 i LC8 ;) Z tego co widziałęm. Bedzie trasa z Roadbookiem i trasa Szutrowa. Ale największa popularność ma Roadbook bo beda niespodzianki ;)
Kamyk |
Gdzie wy to widzicie?Ja nawet nie widze listy uczestnikow jak to kiedys bylo
|
Cytat:
|
Dziękuję za kolejny udany zlot
Serdecznie dziękuję Organizatorom za kolejną świetną imprezę :bow:, jak i "sponsorom" za wspólną zabawę ;-) Jagna prosiła o wszelkie spostrzeżenia w trosce o continuous improvement, zatem moje pomysły są takie:
- Przystanek Mrówkowiec niech nas reprezentuje na Eurowizji w Tel Awiwie, - Dirty 30 do reaktywacji, - Stoneerror może się nauczy paru coverów Abby ;-) No i chyba tyle, może jeszcze zorganizować konkurs na najbardziej odjechany sprzęt? Widziałem co najmniej paru kandydatów... Pozdrowienia dla wszystkich :beer2: Krzysiek |
Thanks for organizing.
It was very good (as always). |
Ja rowniez dziekuje za zorganizowanie tego spotkania.Dziekuje organizatorom tras,uczestnikom,ekipa z zagranicy ze sie chcialo.Ciesze sie ze po dwoch latach moglem wszystkich starych jak i nowych znajomych spotkac.Pogoda dopisala i wg mnie, sprawdzilo sie powiedzenie ze nie ilosc a jakosc swiadczy o wszystkim.Do zobaczenia i pozdrawiam tych ktorzy byli :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |