Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   CRF 1000 L (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Rozbita Crf 1000l ): (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=31822)

HarryLey4x4 06.06.2018 23:50

Na razie rozbierają maszyne, teraz bedzie pewnie kolejna ogledzina.
Stelarze przodu pogiete, mocowania lamp i licznika popekane, lagi zgiete, rama na razie nie badana. Nie widac by byla jakos uszkodzona, ale to nie o visus chodzi.

Birtka 26.06.2018 23:41

Siemanko! Mały update. Motocykl juz poskaladny. Chlopaki z serwisu nie dopatrzyli sie ze lampa delikatnie pęknieta i czekają na nią. Oj długo to trwa...od 6 maja. Ale koń jesli chodzi o ramę i elementy nośne to wszystko git. Walczę tylko o wzrot kasy za kask i kurtkę bo pzu w człona wali!

tyran 27.06.2018 00:55

Walcz!

muszel72 27.06.2018 08:10

Birtka, czy Ty miałeś ten wypadek w Szczecinie? Byłem świadkiem takiego zdarzenia w long weekend gdy zwiedzałem z synem to piękne miasto. Pzdr

Birtka 27.06.2018 10:10

Cytat:

Napisał muszel72 (Post 587949)
Birtka, czy Ty miałeś ten wypadek w Szczecinie? Byłem świadkiem takiego zdarzenia w long weekend gdy zwiedzałem z synem to piękne miasto. Pzdr

No to był piątek około 15.30 albo 16. Na placu Kościuszki. Nie daleko Galerii Turzyn.

muszel72 27.06.2018 20:11

Stałem wtedy z dzieciakiem jako drugi na światłach w czerwonym cabrio Spiderze. Pamietam jak młody powiedział, że bardzo piękny motocykl jak przejeżdżałeś z lewej. Ja również pomyślałem tak zwłaszcza, że właśnie byłem na etapie sprzedaży K16. Miałeś farta chłopie. Czy ten śpieszący się akwizytor choć zachował się na poziomie? Pzdr

Birtka 28.06.2018 01:48

Cytat:

Napisał muszel72 (Post 588046)
Stałem wtedy z dzieciakiem jako drugi na światłach w czerwonym cabrio Spiderze. Pamietam jak młody powiedział, że bardzo piękny motocykl jak przejeżdżałeś z lewej. Ja również pomyślałem tak zwłaszcza, że właśnie byłem na etapie sprzedaży K16. Miałeś farta chłopie. Czy ten śpieszący się akwizytor choć zachował się na poziomie? Pzdr

Siema! Generalnie był trochę w szoku! To nie był Polak tylko Bułgar, który mieszkał w Gerenlandii. Auto było z wypożyczalni. Probował się tłumaczyć tym, że ja szybko jechałem. Wiesz...z perspektywy czasu to podziwiam siebie za mój spokoj. A jak to wyglądało? Mocno udeżyłem? i czy na oko faktycznie szybko jechałem? Widzialeś moment wypadku z tego co rozumiem? Pozdro!

muszel72 28.06.2018 12:54

Widziałem, że wystartowałeś spod świateł jako pierwszy bezdyskusyjnie. (wiadomym jest przecież, że motocyklistów zabija nie prędkość tych motocykli ale ich przyśpieszenie:))
Ale... w 100% ruszyłeś dopiero na zielonym (i tu kolejna sentencja:"cmentarze pełne sa tych co mieli pierwszeństwo":)
Najważniejsze, że cały i zdrowy. Generalnie gdybyś od razu nie wstał to byłbym przy Tobie. Pzdr

Birtka 29.06.2018 00:56

Dzięki! Dzwonili dziś z Hondy. We wtorek Koń do odbioru!

radiolog 29.06.2018 08:20

W aso w Krakowie też jakas rozbita stoi, ponoć przeżyła wpadniecie pod tira, ma gmole Henryego i mitasy e09

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28.