![]() |
Zatem zapowiadam swój powrót tam w niedługim czasie. Puki oponki są :)
|
Cytat:
|
my sami jak pierekaczewniki byli
|
no dobra Wasil:) replaya dajcie:) np. początek lipca?
|
|
o musiało być fajnowo, szkoda że mimo blachy BIA... mieszkam tak daleko.... o i widzę że Was Wiesiek na swoim pomarańczowym BiEmDablju 800 odiwedził.... miło miło.... ależ tam musiała być trzoda :D
|
Trzeba być na takich imprezach
potem , no coz szkoda...że nie byłem.... Wiesiek na BMWeee zawodowy fotograf, ale Cibor dał kilka pięknych zdjęć klasa szacun poproszę o naukę:) Wasyl do września to ja nie wytrzymam, dawaj wczesniej:) pozdr. |
dobra słuchajcie.
wstępnie już rozmawialiśmy w podlaskim gronie że latem zrobimy podobny rajdzik od Tatarstanu przez puszczę knyszyńską i augustowską na suwalszczyznę. Zbyszek mam nadzieje że też poprowadzisz. woda w jeziorach będzie ciepła więc będzie można wymoczyć kija;) lepiej się przygotujemy (plandeka 6mX8m). damy znać wcześniej. coś grupa lubelska sie nie odzywa. pewnie wkurzeni bo zmokli i błądzili. Wiesiek witamy. przedstaw się w powitalni i czuj się jak u siebie. jakbyś kiedy był na podlasiu to się odzywaj. graphia- nie było żadnej trzody.kulturalna jazda a wieczorem nabożeństwo majowe. skąd jesteś dokładnie? powiat białostocki |
Cytat:
|
Wasilczuk... rodem ja z Supraśla i tamże jeszczem zameldowany, tylko mnie wywiało na południe....
A z Ciborem to ja w jednej ławie nauki nabywalim przez pieć straconych lat :D hie hie |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |