![]() |
Cytat:
Proszę o więcej takich atrakcji:D |
Prowadzacy zostanie zdjety z liscia i usiadzie na afryce z kuframi... Za nim podazac beda pozostali:)
|
Cytat:
|
Cytat:
A wczoraj jeden się pytał czy on trasę nekedem przejedzie:bow: |
Cytat:
|
Cytat:
w tym roku skarpety goretex jednak zakupię :blues: |
Redrobo weźmie to skuterem w klapkach bez problemu 😉
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=E6vvntP56mw |
1. Śluza - w piątek ryba morszczuk, w sobotę kotlet sojowy, a zupa z białych warzyw poproszę; męska niebieska L
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7. wasilij 8. trzykawki pełna micha 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P 16,,siemek mam skromne menu pięć litrów kawy 17. Złom i Hannah 18. Shrek też pełne koryto poprosi 19. Nowy ja poproszę razy dwa 20. Fihu, sobota poproszę o miche (guziec afrykański?) 21. mareksz007 all inclusive 22. Gumiś - Siemek mnie wykasował więc wpisuje sie ponownie 23. karlos+ senio + cytrynowka 24. Matełko + koryto 25. Khargh 26. Rakiet 27. Balon 28. RobertG7 pełne wyżywienie (kiedy menu?) 29. Onufry22 kawa z cukrem 30. racibor |
1. Śluza - w piątek ryba morszczuk, w sobotę kotlet sojowy, a zupa z białych warzyw poproszę; męska niebieska L
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7. wasilij 8. trzykawki pełna micha 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P 16,,siemek mam skromne menu pięć litrów kawy 17. Złom i Hannah 18. Shrek też pełne koryto poprosi 19. Nowy ja poproszę razy dwa 20. Fihu, sobota poproszę o miche (guziec afrykański?) 21. mareksz007 all inclusive 22. Gumiś - Siemek mnie wykasował więc wpisuje sie ponownie 23. karlos+ senio + cytrynowka 24. Matełko + koryto 25. Khargh 26. Rakiet 27. Balon 28. RobertG7 pełne wyżywienie (kiedy menu?) 29. Onufry22 kawa z cukrem 30. racibor 31. bicio - kozina lub gęsina jak da rade |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |