Rajd super. Dzięki Śluza za mega trasę. Formuła się dla mnie podoba, track i grupki to dobry pomysł.
Navi
13.04.2021 18:02
Cytat:
Napisał redrobo
(Post 729064)
Oficjalnie oglaszam trak za ukonczony, przejachany i finito.. polowa jest po nielegalu, wiec pobawili sie raz i na tym nalezy poprzestac... W przeciwnym wypadku coraz ciezej bedzie takie cos zorganizowac... Uszanujcie to prosze.
Nie ma sprawy, dzięki za info.
Wodzu33
14.04.2021 22:08
Rajd bardzo mi się podobał :) Świetna atmosfera i trasa. Pozdrawiam Wszystkich uczestników i uczestniczki.
robertG7
15.04.2021 12:48
Cytat:
Napisał Wodzu33
(Post 729493)
Rajd bardzo mi się podobał :) Świetna atmosfera i trasa. Pozdrawiam Wszystkich uczestników i uczestniczki.
Błędnie napisałeś, powinno być "bardzo się dla mnie podobał" :)
siwy
15.04.2021 13:33
Cytat:
Napisał robertG7
(Post 729605)
Błędnie napisałeś, powinno być "bardzo się dla mnie podobał" :)
racja :Thumbs_Up:
Tezla
16.04.2021 16:14
Jestem zachwyconym nowicjuszem rajdu :bow:
Dziękuję za pomoc przy manewrach moim klocem oraz przejęciu trasy i żywieniu, gościnności u Was dostatek takie towarzystwo przetrwa wszystko.
Głębokość zanurzenia okazała się płytka tylko błoto sprężone tylnym kołem dostało się wszędzie jakby tył poszedł pod lustro :dizzy:
Cytat:
Napisał redrobo
(Post 729064)
Oficjalnie oglaszam trak za ukonczony, przejachany i finito.. polowa jest po nielegalu, wiec pobawili sie raz i na tym nalezy poprzestac... W przeciwnym wypadku coraz ciezej bedzie takie cos zorganizowac... Uszanujcie to prosze.
Do normalności weszło testowanie alkomatem czy kierowca nadaje się do jazdy proponuję żeby tak samo stało się z decybelomierzem żeby upewnić się czy aby motocykl nadaje się do jazdy.
Tak organy grały na Podlasiu mimo postępującej usterki sprzęgła ;)
sluza
16.04.2021 17:11
O. Tezlo!!!! :bow: Ktoś ma nawet zdjęcie, jak dokonujesz ablucji w tej kałuży :D
_-aska-_
16.04.2021 17:36
Cytat:
Napisał Tezla
(Post 729918)
Tak organy grały na Podlasiu mimo postępującej usterki sprzęgła ;)
Co tam się wydarza po 30 sekundzie? Najpierw myślałam, że się wyczołgujesz spod motocykla z prędkością 1 kmh. Ale urządzenie nagrywające jest chyba przymocowane do pojazdu, a nie do kierowcy :confused:
Tezla
16.04.2021 17:41
Standardowa procedura wciągania pojazdu na nasyp kolejowy najpierw tył potem przód żeby było lżej :D
_-aska-_
16.04.2021 17:44
Cytat:
Napisał Tezla
(Post 729930)
Standardowa procedura wciągania pojazdu na nasyp kolejowy najpierw tył potem przód żeby było lżej :D
Tak podejrzewałam, ale prędkość poruszania się leżącego pojazdu wprowadzała zamieszanie. Szacun za kondycję :D