![]() |
Ja tam zawsze posypuję cukrem , do cukru zawsze wychodzi -:)
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
1 Załącznik(ów)
Siedzi jak zła, i nie chce ani drgnąć skubana... napierd@lałem młotem i nic, tylko gwint zbiłem wiec już mam odhaczoną kolejna robótkę na później... nagwintować zacną ośkę, z uśmiechem na ustach... wesoło pogwizdując naprawić... i ogólnie tryskać życiem na lewo i prawo :Sarcastic: Ogarniam na jutro opalarkę i większy młot - nie pokona mnie ta łajza. Szuwaksy nie dały na razie nic, DRZetka podbiła stawkę... potrzeby większy młot :oldman:
|
Czasem be prasy się nie da , czego Ci nie życzę.
|
Cytat:
Przez gazetę napie... Stukaj znaczy :) |
Cytat:
W ostateczności: wyciąć ośkę, zdemontować silnik, pozbyć się resztek ustrojstwa. Złożyć na smarze molibdenowym, zaglądać czasem. Ps nie miałem nic wspólnego z działaniami magików podziwiałem efekty jedynie. |
Grzać, chłodzić, grzać.
Zamiast większego młotka proponuje lepszy palnik. Stukać z dwóch stron. Zrób penetrant pol na pol ATF z acetonem - moto na bok i zalewaj. Patent Artura na cztery ręce z kręceniem przy pobijaniu podoba mi się. Pamiętaj o palniku :) M |
Cytat:
|
Polecam patent z mlotowiertarka :)
|
Kurczę, tyle dobrych pomysłów a mnie grypa dopadła...działam później, bo w ryncach siły do walenia młotem ni ma :P
|
to czekaj... doradzimy Ci jak pozbyć się grypy :D
zdrowiej Rysiu, ośka czeka ośka czeka na człowieka! zdrowy człowiek, nie konował, obyś Rysiu nie chorował! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |