![]() |
Cytat:
|
Ja wybrałem opcję namiot. Gdzie w takim razie go mogę rozbić?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I po imprezce. Wspaniała edycja. Byłem zachwycony trasą, nawigacją i decyzją z przed roku o zakupie 701 :)
|
Pogoda dopisała, ciepło ale bez palącego słońca. 701 na pewno sprawdziła się na tych piachach których nie brakowało. 300L miała w nich ciężkie chwile :D. Jaka pozycja finalnie?
|
1 Załącznik(ów)
Pojeżdżone, piachu tyle co w Kuwejcie, ale atrakcyjność,
różnorodności tras spada, poprzednie edycje to był sztos Ps. Na koniec nie miła sytuacja od obsługi camper parku i pyskówka na do widzenia. Ps2. Kolacje 2dni takie same, kucharz mocno średni, i do tego na plastiku w hotelu 4*. |
Fajna impreza ale poprzednie bardziej mi się podobały. Trasy bardzo ok ale podobne do siebie, brakowało różnorodności.
|
Była to moje pierwsze ER24. Nie wiem jak było poprzednio, więc nie porównam. Niestety część się powtarzała, może to było celem organizatorów aby móc porównać/poprawić swój czas.
Niektóre odcinki bardzo ciężkie, na pewno po przejechaniu nie chciałbym tam jechać dużym. Na pewno nie chciałbym aby ER24 2023 był w tym samym miejscu. Zbyt powtarzalny teren. Na pewno nie żałuję zmiany z Academy na Rally. Przy okazji poznałem kolegów z FAT :-) |
Cytat:
Kucharz dbał o twoją wagę:):):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |