![]() |
Jeśli to nawiązanie do korzeni, proszę o wybaczenie- ignorant ze mnie, w takim razie projekt w pytkę :D
|
fajne
|
Nie no koszulka daje radę. Jest naprawdę niezła. Kask bym też zmienił na jakiś fajny enduro :)
|
a cena takiej koszulki spytam nieśmiało :) to ile :)
dla osoby XXL solidnych rozmiarów :)) |
To dopiero projekt wstępny niestety - na razie tylko bawimy się teoretycznie :D
|
Przyznaje ze jestem pod wrażeniem pomysłu kolegi dajcie znać jak będziecie zamawiać to wezme jedną dla siebie
|
super fajna podoba mi się..)))))))) jak cena będzie dostępna mojej kieszeni to biorę 2szt....)))))))) fajne kolorki ale kask też bym zmienił......))))))))))
|
Na początku wydawało mi się zbyt dużą kakofonię, ale teraz zaczyna mi się podobać. ;) Całkiem ciekawie się zapowiada! Czekam na ciąg dalszy.
Widziałbym tam jakiś kask endurowaty i może nie wszystko naraz, tylko np. logo forumowe na plecach. Tak żeby przód i tył się czymś różniły. :) |
Podbijam temat, może ktoś coś wie.
|
Owszem, pracuje nad tym od poczatku grudnia. Projekt ostateczny jest na ukonczeniu. W tym miesiacu beda informacje. A bluza na pewno w marcu.
Bluza bedzie personalizowana. Kto bedzie chcial za drobna oplata bedzie mial nicka na plecach. Produkcja krajowa. Tylko błagam nie róbcie mi tu zapisów. Jeszcze się z kalendarzami nie wywinąłem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |