![]() |
Do Tomka i Dandiego poszła wiadomość o tej grupie. Dandy się zapisał, Tomek nie. Pewnie gdzieś w trasie jest.
Kogo jeszcze pominęliśmy ... Byłoby niefajnie gdyby ktoś zarzucił nam że coś za plecami ustaliliśmy... |
Cytat:
Puntek czy Wasilczuk chcą małymi kroczkami ,ale i ryzyko mniejsze. Żeby mieć kilka Afryk na stanie sprzedałem swoją Afrę HRC , TTkę , DRZtę , a i BMW 80G/S wystawiona na allegro. Większe są kroczki, większa kasa i ryzyko większe. Oczywiście nie sugeruję że wasilczuk czy Puntek ma płacić tyle co ja.. np. usługi: dandy - 100zł Rambo - również 100zł usługi inny -100zł Produkcja ; gmole, kufry czy inne 100 lub 150 - wszystkim jednakowo Handel drobny: puntek , puszek zaczyna - zwolniony przez pół roku Po pół roku koniec wakacji 100zł Motocykle Franz 400zł to i tomek 400zł i Łosiu i sprzedający inni moto również. Oczywiście wszystko z regulaminem który jest na początku sprzedam - dział dostawców |
Przyznam szczerze, że to co Franz napisał jest sensowne :)
|
dandy się na forum w dziale pid nie reklamował tak samo izi
|
Cytat:
Na nowych warunkach jak nie opłacą,nikt się nie będzie mógł ogłaszać ani dandy ani izi Jeśli się nie chcą to nie muszą ,bo widocznie nie potrzebują. Wystarczy im poczta pantoflowa |
Franz w ten sposób wracamy do punktu wyjścia. Ja jestem przeciw odgórnemu narzucaniu składek, szczególnie że my jako PiD nie możemy decydować że pan x płaci tyle a pan y płaci tyle. W takim wypadku musiałby decydować ktoś kompletnie niezwiązany z PiD a kto się tym zajmie ?
|
Cytat:
Skoro ja mam płacić , niech płacą wszyscy co się reklamują Jeżeli ktoś ma być zwolniony np .Tomekv4 to o co kaman? Bo nie chce? Ja jestem za i niech w głosowaniu to bedzie Przecież zebraliśmy się po to by to ustalić. Jeśli ktoś wprowadzi bogatą ofertę opon to co? ile ma rzucić . Wg własnego widzimisię 50zł ? Moim zdaniem zrzuta niech bedzie jak wykupienie koncescji :D Jeśli ma być " ile mi się będzie chciało" to zawsze bedzie jak najmniej bo dlaczego mam dać więcej . Składki odgórnie? przecież wysokość właśnie ustalamy . " że pan x płaci tyle a pan y płaci tyle." Ustala to regulamin. Handel oponami tyle a tyle ( czyli handel), a nie Hubert tyle a zenek który też wprowadził gumy tyle. Zenek ma się sprężać by dorównać ofertą Hubertowi i ma mieć takie same warunki |
darmowy pid :) kasa na forum już przecież jest a nawet dziękuje nie padło za zrobienie mobilizacji i poinformowanie ludzi
traktujcie nas jak kolegów a nie frajerów do oskubania |
Cytat:
Pawle ? Ty wiesz w jakim jesteś dziale? Przecież ustalamy chyba warunki jakie mamy przedstawić "górze " |
Góra tutaj też jest :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |