![]() |
Cytat:
|
w przypadku AT alu sie sprawdza, bo jak nie ma centralki to mozesz na kamieniu czy murku "przewiesic" moto i wymieniac co potrzeba ;)
tutaj akurat alu jest gora |
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj dziwne te nowe Terefere.. może ja się na marketingu nie znam, ale rynek takimi podróżnych niby enduro jest już trochę zajęty... Viadro,Strom, Guzzi,GS itp. a oni jeszcze się w to pchają... tym lepiej dla KTMa, bo nadal pozostaje bez godnej konkurencji w segmencie prawdziwych turystycznych enduro... Zakładając czysto hipotetycznie, gdybym jakimś dziwnym trafem znalazł sie w posiadaniu takiej gotówki, to only KTM ... Ta nowa Tenera nie przemawia do mnie... przekombinowana i w dodatku w terenie frajdy nie przysporzy, raczej więcej kłopotów... no i olać kardan.
|
ja bym kardanik w swoim transalpie czasem chętnie widział :D
|
Tu chodzi o sprzedane sztuki a nie o osiegi w piasku ,, jest to Attak na GSa , na niemieckich forach posiadacze Gsow sa mile zaskoczeni i jazda probna zaplanowana , pod koniec roku sie zobaczy jak sie sprzedaje.
Ps, moze GSy potanieja :) |
Cytat:
|
no AT tez za wiele nie ma 220/200 ... - mówię oczywiście o seryjnej ;)
RD03 miała 235mm na przodzie (lagi dłuższe były) |
A ja tam myślę że taka zachodnia europa która wciąga najwięcej nowych motocykli, to sama pokazuje czego chce. A tam chcą motorów do jeżdzenia po drodze. Bo tam las na kłódkę zamknięty z napisem Prive. To co nam się podoba akurat nie musi być targetem konstruktorów/sprzedawców bo ile byśmy tego kupili ? Ilu się pali do zbiorczego zamówienia :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |