![]() |
Cytat:
:oldman: Dzida tszoda najeba :oldman: |
7 Załącznik(ów)
Super mega turbo wypas. Dzięki wielkie dla organizatorów i wszystkich trzodowników.
Jakby ktoś znalazł moją (nadgryzioną w piątek) kanapkę z Orlenu, to proszę o kontakt na priva |
Cibor dzięki wielkie za organizacje tej imprezy,było ful wypas:drif: Daj ...co by za rok doczekali.Całej reszcie tych bagiennych stworów dzięks za atmosferkę
|
Podziękowania dla Cibora i wszystkich, którzy się przyczynili do organizacji. Było jak zwykle zajebiście, wszak to Rajd Podlaski. Niestety Rambo ma w ryj za dezercję a Galka wielkie wyrazy uznania za wszystko. :)
Troche fotek: http://picasaweb.google.com/szymonoo...dlaskiMaj2010# |
Cibor dzięki że Ci się chciało kontynuować piękną tradycję :bow: Miło było zobaczyć znowu Wasze giemby. Do zobaczenia na jesiennym, może uda się już przejechać z resztą traskę na 2 kolach.
|
Wiadomo nie od dziś że Podlasie ocień priekrasnyje i dzidować w tak pięknych okolicznościach przyrody jest simpaticznie. A tak bilansując to twardzielem rajdu z pewnością jest Galka :bow: wielki szacun, pechowcem na pewno Siwy, ja wywinąłem najspektakularniejszą figurę a Wasil miał zajebistą czapkie i talent estradowy i generalnie wszyscy uczestnicy to bardzo sympatyczna trzoda...mam nadzieję do następnego dzidowania już niebawem.
|
5 Załącznik(ów)
dzięki wszystkim , wrażenia bezcenne (KOMARY były gratis) , widzę ze pogoda wam dopisała i humory w twierdzy też, no nie każdy miał tyle szczęścia , a dla Galki :bow: do następnego
|
Dzięki wielkie za rajd. Było zajebiście, no poza tym jednym małym incydentem :) Dzięki dla Darka i Szymka za pomoc w ściągnięciu sprzęta. Dzięki dla Roberta za podrzucenie do chaty i jeszcze raz ogromne dzięki dla Jędrusia za transport motóra.
pozdro do następnego rajdu, o ile moja komaryna wyzdrowieje. |
I ja się dołanczam do podziękowań:bow:!!! Panie Instruktorze impreza super, nawet udalo mi się na ranny udój krów załapać :) To był mój pierwszy Rajd ale mam nadzieje,ze nie ostatni !!!
|
a co się w końcu stało?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |