![]() |
1 Załącznik(ów)
Azja GRATULACJE - a co do imienia to jak na nim troszkę pobrykasz to wtedy się zdecyduj jakie imię najbardziej pasuje ...
Lena co do malowania to masz racę mój był i jest w takim malowaniu Dodo Reaktywacja Załącznik 14314 |
Azja kochanie - baaaardzo się cieszę i nie mam wątpliwości, że "będzie stryjenka zadowolona":Thumbs_Up:;
opijanie i chrzciny - obowiązkowe :D! p.s moja czerwona laleczka zdotała zdeklasowana (wystarczyło, że zadałam się z dzikusami z 3M i cała plastikowa uroda poszła w ....) teraz w naszym garage Dodo2 jest królem piękności - ja co najwyżej pretenduję do miana królowej kukurydzy (możecie mnie rolnikom polecać do zbioru - nie potrzeba kombajnu wystarczy elutkę na dominatorze wypuścić :haha2:) |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze mu dowód wyrobisz, do chrztu zgłosisz, becikowe zakosisz a Bajrasza o alimenty zasądzisz. " Kochani Rodzice, to owoc naszego zwiazku. Mały Rysio Bajrasz...:at:" ;) No coż Azjatko, łańcuch naciagnąć, olej sprawdzić, klosz od stopu zabezbieczyć trytytką ( jakbyś się z Donką umawiała na jazdy oczywiście ) i oooooooooogggggggiiiiieeeeńńńńńńńń!!!!!!!!!!! Jeździć, jeździć nie marudzić..... Gratki :p |
Fajny motorek, jakiś taki ładny, czysty... do czasu :D
Gratulacje :Thumbs_Up: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Potrzebna mu lekka kosmetyka, m.in. wymiana przedniej lampy, bo pęknięta, prawego lusterka, bo pęknięte i zbadanie przedniego hamulca, bo coś kiepsko łapie. Mam nadzieję, że nic więcej mu nie dolega. Konieczny będzie chrzest, bo "motór nieopity, to motór chorowity" :oldman: |
Cytat:
powinszowania przesyłam |
Azja, wielkie graty!!! niech ci bryka jak wściekły, szał radości przynosi i przywiewa same inspirujące i piękne myśli w czasie wspólnych wypadów :D:Thumbs_Up::D:Thumbs_Up::D
I wiecie co? aż mnie w dołku ściska z wielkiej radości jak widzę, że kolejna kobitka na moto w terenie chce latać :rules::blues: Gang Domin się rozrasta w zastraszającym tempie i swoimi różowymi mackami sięga w głąb kraju :D tak trzymać!!! :bow: |
To kiedy mam pzyjezdzac?Bo slina leci,a i moto zacne:D!
|
2 Załącznik(ów)
Nadszedl czas by sie uaktywnic :) Oto moje pierwsze moto.
Zaczynamy sie dogadywac i wszystko wskazuje za dluugi zwiazek :) pozdr |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |