![]() |
Pane, też jadę we wrześniu i póki co jestem sam z plecakiem, a w taką trasę trza w min 2 moto, także oferuję nasze radosne towarzystwo :)
|
Czy planując prom z Trabzonu do Soczi muszę mieć wizę abchazką? Chyba nie? Wie ktoś?
|
gruzja
Cytat:
Jestesmy w podobnej sytuacji tyle, ze ja jade z partnerka w polowie lipca(14/07-15/08) no i mamy tyle szczescia, ze towarzyszyc nam beda znajomi w aucie z 4 letnia coreczka, zapowiada sie niezla zabawa, znajomych znajomych do znajomych mamy w Tbilisi i pozniej w Baku wiec beda jakies przerwy. Jak by ktos sie chcail podlaczyc to mozna to przedyskutowac. Rozwazamy powrot promem ale jakos nie bardzo w to wierze ze wzgledu na auto i cene jakiej mozemy sie spodziewac(plus lapowki) Pzdr |
Olek, ja też póki co ino z plecakiem. Nie mam na razie niezmiennej daty wyjazdu tylko z grubsza oscyluję wokół września.
Czytałem na początku wątku, że planujesz Gruzja, Armenia, Azerbejdżan - a jak z powrotem, nazad przez Turcję czy może przez Ukrainę jednak?? Złom |
A jak Olek załatwiasz/ załatwiłeś zaproszenie do Azerbejdżanu?
|
Nie przyglądałem się temu jeszcze, mam nadzieję, że jak pierwsi pojadą to zapraszający się znajdą ;D
W razie czego hostel jakiś na 3 doby i trudno.. poza tym to kurewsko droga ta wiza ;/ no ale trudno.. (chyba, że zlejemy i zrobimy porządniej Armenię i Gruzję) Złom - nie planuję na razie, najchętniej to jechał bym w w obie strony inaczej, ale nie wykluczam, że najprostszą opcją okaże się turcja i tyla.. i też na sztywno nie ustawiłem sobie wyjazdu, więc spokojnie ;) Zobaczymy jak poprzedzający nas sobie poradzą i co rzekną ;> |
wize do Azerbejdżanu zalatwisz spokojnie w agencji (pośrednik), a ich prowizja to cos ok 120 pln. My tak załatwiliśmy. Start 6 maja :)
|
My z ekipą startujemy już po świętach. Plan Gruzja i Armenia. Wracam sam przez mniej uczęszczane rejony Turcji.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zobaczymy w Batumi lub Poti czy prom do Warny zabiera moto. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |