![]() |
Cytat:
"Kto drogę skraca... ten do domu nie wraca!" |
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na dalsze kąski:D |
No cóż relacja o niczym. Niechętnie przyznam że warsztat autora robi wrażenie i w sumie ratuje obraz wycieczki. Pozostaje mieć nadzieje że Rychu w przypływie ludzkich uczuć, przewiezie jeszcze tego ,,Rumuna " żeby tylko nie tak jak ostatnio...Przecież równamy do góry...Swoja drogą liczyłem ze dowiem się chociaż jak ma na imię . Ale wszystko przed nami być może Zbyszek Afryka kiedyś zaproponuje Rychowi wycieczkę i wyjaśni mu że nie jedzie się dwa tysiące kilometrów po to żeby bolała d....
Warsztat autora wywarł na mnie silne wrażenie nie wiem czy sobie z tym poradzę . PS Dla mnie wersję powrotna z obowiązkową przejażdżka Rumuna poproszę przesłać na priva. Z wiekiem robię się coraz bardziej wrażliwy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja pamiętam, że przystojną Calgon nazwaliśmy "Torres" z racjii jego dobrego zaznajomienia się z tamtejszym terenem, tak na oko z 50 gleb zaliczył:mad: ale wcale się nie wq...ł.
@Sławo wyluzuj, ta wycieczka taka miała być i taka była czyli luzik...Mysmy szamotali sie na Borżawie, a Rychu wciąż wymyślał nowe skróty. Czekaj na nastepny odcinek, to dopiero będzie jazda:D pozdr. |
Te moje gleby to Travis Travis od Pastrany:-)))))))))))) pozniej zmieniono na Valentino Rossi po jednym łuku ale nie uprzedzam faktów.
|
Moze mi ktos wyjasnic o co chodzi bo czytam to czwarty raz i "ni.... sie nie moge przebic" Ja jestem jakim półmłotem czy mam problemy z rozumieniem.:-))))))))
Cytat:
|
Wnioskuję tylko z tej wypowiedzi, że slawo był u Grega w warsztacie i mu się spodobało.
Dajcie namiary GPS gdzie zostawiliście tego lokalesa. Może się chłop jeszcze błąka. Slawo jak go znajdziesz to o imię zapytaj ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |