![]() |
outsider a Łosia znasz? jakieś podobieństwo zauważam
|
ltd454 przelew poszedł, jeszcze raz wielkie dzięki za fatyge :bow:
|
Cytat:
tylko bez ublizania prosze;) ps bardzo fajna akcje zapodales z uvexami, brawo :Thumbs_Up: |
Dzwonili z domu że jakieś wielkie pudło przyszło. Ani chybi musi to byc kask! Będę na chacie za jakieś 2 tyg. by to rozpakowac, ale już w ciemno dziękuję!
|
Kilka osób pytało o możliwość zorganizowania jeszcze jednej akcji
zakupowej. Jest taka możliwość, ale nie ma już niektórych kolorów i rozmiarów. Wszystkie dostępne wpiszę tutaj i w pierwszym poście wątku. Cena się nie zmienia. Na listę można się wpisywać do 8 marca. Dostępne kolory i rozmiary: W malowaniu z czarnym daszkiem (nowsze): Czerwone: S, M, L, XL niebieskie: XS, S, L, XXL pomarańczowy: XXL Malowanie z daszkiem w kolorze kasku, siwą strzałką i płetwą(starsze): niebieskie: XS, S, M, L |
Jak by ktoś chciał Mkę Malowanie z daszkiem w kolorze kasku, siwą strzałką i płetwą(starsze):
niebieskie to mogę odstąpić od razu. Kupiłem w poprzedniej akcji. Nie udało mi się wtedy kupić czerwonego. Jak ktoś był by chętny na moją Mkę to zamawiam czerwoną Mkę |
Czerwona M-ka, ale jeszcze potwierdzę - mam nadzieję, że nareszcie dotarły do wrocka i będę mógł przymierzyć.
Potwierdiłem : http://africatwin.com.pl/showpost.ph...6&postcount=93 |
Dzięki wielkie za szybką przesyłkę, paczuszkę wczoraj dostałem a kask jest rewelacja. Wszystko jak ze sklepowego magazynu, zawinięte, zapakowane i pachnące nowością :)
Jeszcze raz wielkie dzięki :bow: |
Czesc Itd454, chciałbym zamówić 1 kask malowanie czerwone w nowszej wersji z czarnym daszkiem w rozmiarze XL. Proszę o dane do przelew. Thx z góry! Mam nadzieję, ze garnek przypasuje ..
|
A czy jest mozliwe w ramach tej akcji zanabycie samej szyby? Potrzebuję bezbarwną do Óvexa Ędóro...?
Zdrówia :hello: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |