![]() |
No jak skaczesz to dogniatasz oponę do ziemi. Wtedy istnieje ryzyko tego, że obręcz ruszy się względem opony. I za którymś razem zrywamy wentyl.
|
Tu bym się nie zgodził. Ja nie skacze a wentyli paru urwałem. Wg mnie przy jeździe na niskim ciśnieniu przy hamowaniu i dawaniu w palnik opona potrafi się obrócić na feldze. W afryce przy normalnym ciśnieniu mało prawdopodobne.
|
Cytat:
Trzymacze są niepotrzebne jeśli nie zamierzasz spuszczać powietrza żeby sobie np po piasku polatać ... |
Bujanie to raczej bym obstawiał amortyzator przedni badź tylny.. To znaczy utrata właściwosci tłumiacych lub złe napiecie sprężyny... Opony , jeśli ciśnienie jest właściwe nie powinny mieć na to wiekszego wpływu:)
|
Zależy jak rozumieć bujanie ? Bo ja rozumiem w ten sposób że w koleinie moto sobie jedzie w koleinie wężykiem ???
|
Cytat:
Dzięki wszystkim, trochę mnie uspokoiliście |
za to OFF banan nie znika mi z twarzy - czy trawa na metr wysoka, mokra jak diabli, czy rżysko, czy błocko czy piach - t63 daje radę;-)))
|
pany a jak z żywotnością T63? wiela możnaby kilosów na niej nawinąć (oczywiście nie przekraczając 100kmh ;p)??
|
Stawiam jakoś 8-10kkm.Tył. Do łysego, w sensie do znacznika 1,6mm głębokości.
Ale co z tego :)? |
No to jeszcze jedno pytanie czy tkc80 w rozmiarze 2.75-21 bedzie hulać na przodzie w Afryce ? Nie żebym koniecznie chciał kombinować i eksperymentować ale mam ofertę na coś takiego
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |