![]() |
Klanol zastosowałem dziś Twój wynalazek myślę , że będzie chodzić ale mam pytanie do obeznanych z tematem na jak długo wystarczy styk o grubości 1,5mm ( pomierzyłem suwmiarką)??
|
Cytat:
Ja po zamontowaniu przekażnika zrobiłem 5500km i nic sie nie dzieje, ino cyka sobie cichuteńko. Zapasowy przekażnik wziełem w trase ale nie był potrzebny. |
Dziś też byłem na jazdach próbnych . Dział i tyka jak serduszko :)tylko nie tak regularnie.
Najlepsze okazały się wkręty meblowe najlepiej wpasowywują się w sprężynkę i maja taki rozmiar łepka i są cienkie jak ta plastikowa wkładka kończąca sprężynkę Klanol jeszcze raz dzięki.:beer2: |
Zadzialalem instrukcje montazu plyteczki w pompie wiec zapraszam do lektury.
Jak bedziecie mieli jakies sugestie to prosze pisac i wybaczcie muj analfabetyzm :) link do pdfa : http://www.elektronika.enet.pl/AT/Pompa.pdf plik ma 1.09 MB |
Super, czy mozemy rowniez zamiescic w naszej Afripedii? W wersji do edycji?
|
Cytat:
Daj mi namiary gdzie wyslac na PW. |
a zastanowie sie, spróbuje pociąć pdfa. jak cos moj mail w uzytkownikach.
|
czy można zanabyć drogą kupna ww płytkę? chętnie wstawię w miejsce przekaźnika. pomyślałem, że zalutuję go w podstawę od przekaźnika już istniejącego. mam wyprowadzone przewody z pompy i zamontowaną podstwę pod przekaźnik. nie chce mi się tego rozwalać a i w razie awarii płytki można będzie wstawić mechaniczny przekaźnik :)
|
R2Da mam pytanko, zamontwalem ta płytke w pompie, działa bez zarzutu "ale" siada mi akumulator nie wiem czy to z racji wieku czy cos nie teges przy płączeniu płytki, podpiołem jak powinno byc sprawdzałem 2 razy. Dodam ze jak odpalam moto na swiatłach to juz nie ma siły zakręcic. a na odpalonych h4 sztuk 2 to moto zdycha nawet podczas jazdy. ładowanie ejst ok na aku daje 14,2 przy 4500 obr. Na co postawic na wymiane aku czy mozliwe jest ze płytka gdzies zwiera?
|
sadze ze przyczyna lezy gdzie indziej , slaba masa lub zasyfiala kostka przy styczniku rozrusznika.
Plytka nawet jakby sponela zywym ogniem to by co najwyzej pompa caly czas pobierala 2,4 A ale nie dzialala by. Jezeli pompa dziala to znaczy ze jest oki . |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |