![]() |
wolly dzieki za zrozumienie..........
Olek aktualnie około 20 km za Kurganem, wszystko ok tylko stwierdza ze nastepne wyprawy trzeba tak planowac zeby nie wracac ta sama droga............ choc odcinek z Magadanu do Skoworodino to raczej nie ma innej opcji. |
a jest przez Sewierobajkalsk:) lub Jakuck Sererobajkalsk:)
|
Majo czy chodzi ci o stara droge kosci i nowa droge.... bo patrze po mapie i nie moge znalezc czegos takiego o czym piszesz Sewierobajkalsk.
mape która ja mam to jest droga m56, no i oczywiscie ewntualnie od kjubeme stara droga przez Tomtor. Czy jest jeszcze jakas inna mozliwosc..... |
jak pisałem wcześniej Tynda- Serierobajklalsk lub Jakuck Sewierobajskalsk:) patrz od północnego Bajkału. Jest to pewna ewentualnośc aby nie pałować drogą Jakuck Skoworodino 2 razy:) Ale to na inny temat rozmowa:) Czekam na dalsze wieści o chłopakach:)
|
Olek dotarł dzis do miasta Kursk, postanowił ze bedzie wracał przez Ukraine. W Kursku prawdopodobnie jutrzejszy dzien poświeci na mały odpoczynek i może jakieś małe zwiedzanie.
Olek serdecznie pozdrawia wszystkich forumowiczów, trzymajcie mocno kciuki bo juz zostało bardzo nie wiele. Mnie osobiście szlak trafia w domu z reką w ortezie, ale w srodę ide na wizyte do ortopedy który pomaga leczyć kontuzje zawodnikom żuzlowym w naszym częstochowskim klubie, może więc wymysli jakiś szybki sposób na błyskawiczną rehabilitacje abym mógł wracać do Jakucka po moją Afryczke, choć pewnie we wrzesniu to już mało realne................ i jednak zime bedzie musiała przezimować na Syberii. |
Nie martw się Deny.
Za rok znowu Ci będzie kupa ludzi zazdrościć. Ech Majo... Byłeś Wielki! |
Cytat:
cała zabawa zaczyna się od od głębokiego jeziora na wschód reszta to pikuś :bow: |
Oj to fakt prawdziwa zabawa i przyjemnosc zaczela sie od bajkalu na wschod,ni niestety dla mnie ta zabawa w tym roku trwala tylko 8 dni...no faktycznie plus tego wszystkiego jest taki ze przyszloroczne wakacje mam praktycznie zaplanowane i nie bedzie rozwazan gdzie jechac
|
Hej, może jakaś fotozajawka z podróży? Czekamy.
|
Moje 5 rubli)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |