![]() |
Cytat:
|
RD07a Tesco dzisiaj we Wro na rondzie na Bielanach? Chyba koło 10.00... Tak kontrolnie piszę nie wiem po co ;)
|
Dwa nowe trafienia:
1.. Czarno, biało, czerwona czwórka z pasażerką - wczoraj wieczorem na wjeździe do Poznania w Bogucinie - ja jechałem z przeciwka pouczyć trochę żonę jazdy na tenerze:::))) 2. Dzisiaj rano w Poznaniu - przemalowana na czarny mat afryka - okolice alei niepodległości ... |
Cytat:
|
A kto dojeżdża do pracy w kompleksie biurowym przy Rondzie Solidarności w Łodzi śliczną Afryką z minionego stulecia? ;) Kolejny raz widziałem wracając ze swojej pracy na Matejki :)
|
Trójka (?) HRC pod numizmatami przy Emilii Plater.
|
Wczoraj pod promenada.
|
Dziś, czarna siódemka z koleżanką obie obładowane i obie na niemieckich numerach (NOL chyba) dumnie parły przez Żagań w stronę, jak sądzę, zamku Grodziec :D
|
kto w Wawie lata Hondą Wave z brelokiem Afryki??
|
Cytat:
|
Pod zamkiem Grodziec wczoraj, całe stada, parami, solo i w zorganizowanych grupach latają wokoło zamku - Chyba mają gdzieś niedaleko gniazdo.:D pozdrawiam serdecznie.
|
Dziś, przelotówka przez Augustów w stronę Litwy CRF 1000 na numerach CWL. Pozdro dla kierownika!
|
No nie wiem, ale jak dla mnie to słabo mieć na blachach "CWL"
|
Dziś NAT x2 jedna puszczałem jak jechała między autami na Jerozolimskich, a druga z kierownikiem w nowych gaciach pod budynkiem Tez na Jerozlomskich - kto to ? Czerwony ford to ja :)
|
1 Załącznik(ów)
Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Gdynia Kartuska godz.ok.17.00 rd 07 biało czerwono niebieska .Pozdrawiam
|
Cytat:
Sent from my G8441 using Tapatalk |
Cytat:
|
Cytat:
Retyyy, ona jeszcze dycha? To piaty właściciel (po czterech FATowcach), który ją dosiada. Jak się motur sprawuje? |
Cytat:
|
Dzisiaj na Wale Miedzeszyńskim, koło południa, w kierunku Puław; siódemka tesco, a chwile pózniej 07 srebrno-czerwona:)
|
Dziś 04 na Bitwy Warszawskiej w Wawie.
|
Wczoraj Powstańców Śląskich/Połczyńska biało niebieska siódemka z halogenami - kto to?
|
Dziś tj. 24 maj, godz. 10.50 - czerwona DCT. Krosno ul. Składowa / Podkarpacka. Ale to ładnie chodzi :) Aż sobie pstryknąłem fotkę. Pozdrawiam Kierownika
|
Pozdrawiam kierownika czerwonej NAT, co go mijałem dzisaj w Białym Dunajcu.
|
2 Afryczi w Strzyłkach - UA chyba na Lubelskich blachahc ktoś z naszych pognał na połoniny albo do Uzoka?
|
Dziś w Brzesku AT w malowaniu Tesco z drugim kolegą na CBR 600. Leciałem puszką, puszczałem was na rondzie.
|
31 maja, stacja BP Siemiatycze, 2 AT i kilka innych starych japoni w drodze nad Śniardwy,
|
Kto parkuje 3ke na EL w okolicach Teatru Roma na Nowogrodzkiej w Wa-wie ??
|
W zeszłą środę ktoś przelatywał Dickensa lub Korotyńskiego w poprzek Krakowiskiej. Rejestracja WP, plecak płci przepięknej.
|
Jaki jest najlepszy western?
Szczał z dachu. Więc dzisiaj dwa szczały:)))) 1) Poznań, skrzyżowanie Dąbrowskiego z Polską - ładna oryginalna czarna siódemka ... wymienione pozdrowienia. 2) Poznań, skrzyżowanie św. Wawrzyńsca z Niestachowską... NAT czerwona... |
Wczoraj ok 19:00 Gdynia Marina, jakieś sliczne Tesco :)
|
NO nigdy bym nie powiedział, ze napiszę coś w tym wątku ale czegoś takiego się nie spodziewałem.
Dziś ok 11:00 Albania, Tomori (Varri i Abaz Aliut Albania https://maps.google.com?q=Varri%20i%...hl=en-PL&gl=pl). Wjeżdżam spokojnie z kolegą (NAT i GS800), a w dół jadą huski 701 itp i tez NAT czerwona, z rejestracją DW ——, zupełnie jak moja. Pozdro dla ekipy! |
byliśmy Satu Mare widzieliśmy. Dzieki również pozdrawiamy! Kompania Laleczek
|
4.06 dwie białe NAT w Mińsku Maz. Jakaś kumulacja?
|
Cytat:
|
;-) Nie, jeden na parkingu a drugi jechał w kier. Wawy
|
Biała NAT na al. politechniki w Łodzi razem z jakimś ścigiem(chyba fireblade) ;)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Też byłem zaskoczony na Tomorri ale teraz jeszcze bardziej bo niespodziewałem sie, że Ty to NAT z PL i to z Wrocka. Nie widzialem nr. Pozdro już z PL. My już zakończyliśmy wypad do Albanii. |
Cytat:
NO czad - my też już w domu. Odezwę się na priv bo ciekawi mnie gdzie byliście w okolicy. Zdrowia! |
Dwie Afryki. Młoda i stara. Poznań. Rondo Kaponiera. Ok 11.45
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
i ta afryka tyle że dzisiaj bez kufra... |
Oj szkoda zatem, że nie wstrzymałem ruchu aby uścisnąć dłoń właściciela pięknych klasyków
|
Pozdro dla grupy Polakos spotkanych 5 czerwca na Transalpinie - nowa AT (taka czerwona cala) w towarzystwie innych moto (jeden Trampek).
My na 2swinkach i 2katach pojechalismy w offa. https://scontent.fdub5-1.fna.fbcdn.n...aa&oe=5BB9CCC5 |
16.06 (sobota) 10:00-11:00 w Skawinie najpierw RD07 w zielono brązowym umaszczeniu a następnie 200m dalej RD03 z telewizorem w towarzystwie innego motka. Leciałem puszką z świnką na lusterku :)
|
W sobotę widziałem sporą grupę, chyba z 18 motków w okolicy Orli, Podlasiaki, był tam który?
|
Hej. W sobotę był zlot Suzuki DR w rejonach Czeremchy. Trasa przelatywała w pobliżu ORLI. Podlasiaki lecieli w dwóch grupach.
|
Machałem z wiatraka na FW Orla ;)
|
Ehh jaki świat ten mały. He he. Widzieliśmy te Wasze akrobacje. Machania nie widziałem bo byliście za wysoko :dizzy: Fajna robota. A tak w ogóle co to to było naprawa czy konserwacja ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |