![]() |
Carlos człowieku może perspektywy nie ma na tym filmie przestrzennej ale tuszę, że masz jakieś zajebiste ubezpieczenie...
|
nie , karlos ma ADHD :D
ale lubie go gonic , za to nie lubie jak mnie wyprzedza akurat jak jest kaluza :D |
A D H D
Akuratna Dysfunkcja Hamowania Dzidy |
majtas , dobrze to ujales :)
|
Jakoś szybko to wygląda przez ten dziwny kąt widzenia pod koło. Na tych kamerdolcach to więcej niż 80 nie było chyba.
|
Carlos,masz świetny błotnik z przodu,no ale po patrzeniu na niego przez pięć minut w głowie mi się kręci.:dizzy:
Tak Carlos ma prawdopodobnie ADHD:D A tak przy okazji w domu byłem o 21ej ,dzięki stary za offa w powrotnej drodzę |
max jaki mi sie udalo w miare osiagnac na szutrach to 120 , tam wiecej niz 80 sie nie dalo , na tych kocich lbach to tragedia :D dobrze ze w zrywke zjechalismy , tyle ze ja jechalem z misza , szparagiem i lepim , jak po pomoc dla afryki lecielismy :D
zrywka byla przehuy :) |
no gopro ma to do siebie, że trochę przyśpiesza :) mi max wszedł 140 na tych szuterkach gdzie maro wyciął figure :) a na tych kamerdolach pod koniec gdzie z carlosem lecimy koło siebie to szybciej niż 80 to się faktycznie nie da... zawiecho się kończy, ciekawe jak jakimś whitepowerem by się tam leciało
|
Ja nigdy nie patrzę na licznik, bo nie ma na to czasu (sekunda w takich warunkach może dużo kosztować). Piątkę wbijałem nie raz i czasami było bardzo szybko.
Kulka- sorry za tą kałużę (1:1). Zresztą wiesz, że takie sytuacje często się zdarzają (widziałeś jak wyglądałem na MRU). Ramoneza i inni- jeśli chcecie dobry filmik to zgadajmy sie na ostre napieprzanie za dwa tygodnie. Najlepiej 4-5 osobowa hulajpartia, miejsce dowolne. Misza- nie wierzę, że nie dasz rady znaleźć trochę czasu:) |
ja tez nie wierzę ;)
|
qwa, jak w niedziele to dam rade :D
|
ze swojej strony równiez dokładam podziekowania za wspaniały klimat na który załapałem sie co prawda jak juz wszyscy doskonale sie bawili :D ale lepiej późno niz wcale
oprawa muzyczna jak widac moze nie trafiała w gusta wszystkich ale nie o to przecież chodzi , jak chce posłuchac muzyki która lubie ide na koncert :) a tytaj chodziło o spotkanie sie z ludzmi nie mniej jednak jak uradowane spotkaniem i nie tylko :D tłumy przybyłych opuscili pole taneczne przy browarnym nalewaku w porozumieniu z operatorem samograja były nieco ciezsze klimaty wiec Hubercie trzeba było wytrwac do końca :) fajnie było Was znow zobaczyć usmiechnietych jak zawsze pozdrawiam Prodisz :) |
Carlos,za dwa tygodnie ? nie nie dam rady ,zalatany jestem,motoru szkoda ,może padać,no i drogi macie tam u was lichę:drif::drif::drif::drif::drif::drif:;)
|
Lordzieprodiżu,nie doczekałem się Ciebie a chciałem Cię uściskać,żeśmy się mineli.Musiałem wracać w sobote. :(
mnie się podobało |
a może by tak bolesławiecko-żagańskie autostrady piachowe? dawajcie na zone breslau nie będziemy tu śmiecić :)
|
Tylko nie piachy! :D
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Ravi , :) co zrobic , ja planowałem dojechac max w sobote rano a wyszło jak wyszło ,
jeszcze do zimy kawałek mamy wiec moze sie uda spotkac gdzies:Thumbs_Up: |
Cytat:
|
5 Załącznik(ów)
Ravi fotki T3 w rowie ..........no chciał Africe Krzycha przepuścić :D:D
kilka fotek ...... |
Cytat:
Tez jeździłem VIRAGO i na złoty nie wpuszczalim nikogo bez ćwików i frędzli ! PS oj żałuje tylko tych tańców :( |
Chciałam podziękować:
Pawłowi i Matjasowi za to, że mnie namówili, Magdzie i Dublowi za wspólne siorbanie alko Cynciowi za to, że mnie "przygarnął" w piątek i szaleństwo na parkiecie, Bliźniakowi za offa w sobotę Bajraszowi za kompresor, kozaka, tańce i utratę głosu od dzikiego śmiechu BABIE za Jej kosmiczną energię Fazikowi i Gonzikowi za rozmowy do świtu Banditowi i Kasi za pyszny żurek I Wszystkim, których mogłam i miałam ogromną radość poznać Dzięki WIELKIE a. ps. jeśli chodzi o muzykę - mi osobiscie absolutnie ona w tańcu nie przeszkadza :haha2: |
Ot kilka fot z wieczornego offa , Carlos,Demolka,Zaczekaj i ja.
|
8 Załącznik(ów)
poszły
|
Ale za Was chamy ze wsi, trzeba było puszczać to
a nie jakieś Normalnie chamstwo i tszoda :haha2::p:haha2: |
daj spokój Oresco... do dzisiaj chodzi mi po głowie: 'weeeeselny klimat, zarżnięta świnia...'
na co dzień mam zdecydowanie inny gust ale tam i wtedy było fest. m |
Myślę, że powinniśmy stworzyć Afrykańską Listę Zakazanych Piosenek!:D
Ta na przykład, powinna się znaleźć na jej szczycie (z pozdrowieniami dla Calgona ;)) |
Cześć Wszystkim
PROSZĘ WAS przestańcie nieświadomie straszyć nas. JAKĄ muzykę nadawać w Białej? ? ? ? Mamy zamówione dwa zespoły, ale jesteśmy bardzo wystraszeni i szukamy dodatkowo kwartetu smyczkowego. Czy jest ktoś wśród forumowiczów kto może nam pomóc? Do zobaczenia w Białej- Czekamy. CIA'Ł |
A ja mam dedykację, dla tych, co mają tzw. "inny gust" ;)
Dedykacja zaczyna się od 7:20 ( choć można obejrzeć całość) Sorry za off topa :D |
szczerze? takiego chlamu jak discopolo nie slyszalem jak zyje ,a zyje juz troche
niestety, taka jest prawda , szmira , chlam i bezguscie takie jest MOJE zdanie takie zdanie maja ludzie ktorzy sa wyksztalceni w tym kierunku jakos nie widze tego na takich imprezach ale co kto lubi , bylem , gdzies tam lecialo cos ale puscilem mimo uszu , nie zauwazylem ,znaczy nie przeszkadza acz razi troche :D |
Cytat:
|
pa ruski gawariat
o wkusjach nie sporit.... albo jakoś tak wszyscy mamy inne gusta więc i muza jest inna , dla jednych disco to sieczka a dla innych trash jest zły |
Cytat:
|
Oooooo toooo chodzi ważne z kim ;)
|
Cytat:
Tylko kto teraz zgodnie który to ja? |
O jaaa jeszcze coś ocierającego się o turbo folk wrzućmy na listę :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
Po za tym masz fotę w profilu i nawet trochę ten gość do Ciebie podobny ;) |
Cytat:
DJ Kazmir dawał muzę, a my czadu, co widać na załączonym :D:D:D:D |
|
:D:rules: rokenrol and dzida czoda najepka heheh :) |
:bow:BR to jest to:rules:
|
Misza ,Q..wa kocham te rytmy:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
mam propozycję na temat - przenieście tę dyskusję do: 'co warto posłuchać'
jak wiecie lubię się przypierdolić. |
sienieprzypierdalaj tylko siadz i posluchaj prawdziwej muzyki :D
;) |
spoko spoko już nie zaśmiecam
aaaa identyfikator na szyi mam non stop... żeby nie było :) |
każda muzyka jest prawdziwa zupełnie odwrotnie niż niektóre identyfikatory :D
hehehe |
ale majtas jest tylko jeden :D
|
majtas szykuj maszyne i dawej z nami na offa prawdziwego , zobaczysz co znaczy bawic sie po czarnuchowemu :P
|
przyszły rok Kulka. chętnie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |