![]() |
Cytat:
|
Aaaa no tak zapomniałam o nocnych rozmowach nad jeziorem :).
|
KIEDY KIEDY KIEDY ???
bo już się chce :-) |
Słoneczko przygrzało i już się zachciało... hehe ;)
|
już się w błocku taplali latoś :-) ale giemby rad by zobaczyć ...
|
1 Załącznik(ów)
Rajdu na razie nie będzie.Rolniki w pole ruszyli,jak się obrobio to będzie ło imprezka na maxa:).
|
no tu to chyba piknik na blokadzie ...
|
1 Załącznik(ów)
Podlaskie Rolniki i Kaskadery nie Strajkują.Wyznaczają trasę do Rajdu Podlaskiego:D.
|
Ja wam kiedyś wyznaczę:D
|
Seba Ty masz narazie zakaz, dopóki Towarzystwo Przyjaciół Bobrów Ci nie odpuści :D
|
ja deklaruje sie przejechac kazda trase Seby, pod warunkiem udostepnienia mi sprzetu... a co? plywac umiem, wiec ostatecznie doplyne do brzegu...
|
Termin chociaz byscie podali bo o wize nie moge aplikowac! :D
|
Podajcie proszę termin, bo na kwiecień już musze podać jak pracować, a robota niestety taka, że i w weekendy trza pracować. Jakby było na 24-26 to miodzio, oby nie 17-19 bo nici z wyjazdu. Tylko termin, nic więcej - BARDZOOOOO PROOOSZĘ.
|
Na mieście mówią, że w tym roku ten pan organizuje
https://www.youtube.com/watch?v=EJzuc8SsDFA |
aha, czyli niczego nie będzie....
|
Cytat:
|
Podobno trwa przecieranie trasy:
|
|
Pomocy! Czy na rajd mam założyć brązowe czy zielone kalesony? W których będę szybciej jechał?:confused:
|
Nie ma znaczenia, rano i tak będą brązowe;)
|
Cytat:
|
No i jest hit na rajd, kaliumna będzie grać............:blues:!!!!!!
|
Cytat:
Kapitan spokojnie: - Nie bójcie się chłopaki, zdobędziemy, będzie łup... tylko podajcie mi moją czerwoną koszulę i do abordażu! Walka wygrana, pięciu piratów padło, ale łup jest. Po chwili z bocianiego gniazda: - Kapitanie, hiszpański galeon na bakburcie, zginiemy!!! - Spokojnie chłopaki, dajcie mi moją czerwoną koszulę i do walki. Wygramy! Po chwili walka zakończona, 10 piratów nie żyje, ale galeon zdobyty. Pierwszy oficer pyta : - Kapitanie, o co chodzi z tą koszulą? - Widzisz chłopcze, marynarze wierzą, ze przynosi szczęście, ale to psychologia - gdy zostanę ranny, krwi na czerwonym nie widać i wszyscy myślą, ze nie da się mnie zranić. Wiec swoi walczą jeszcze zacieklej, wrogowie tracą ducha. W tej chwili rozlega się okrzyk: - Kapitanie, pięć fregat od dziobu! Kapitan zaś spokojnie: - Podajcie mi moje brązowe spodnie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Robercie: proponuje na Wiosenny Rajd Podlaski 2015 nowy hit,opony bez powietrza.Tylko jest małe ale, nie unoszą motocykla po zatopieniu!!!.
|
Heheheh uwielbiam te nerwówke :D.
Ja słyszałam,że gościem specjalnym bedzie najpopularniejszy rolnik na Podlasiu https://www.youtube.com/watch?v=Xsdf_AUjfA4 |
Cytat:
|
To kiedy ten Rajd, bo nie wiem czy mam się już pakować i przyjeżdżać czy poczekać jeszcze chwilę ? :at:
|
1 Załącznik(ów)
Nie no przestańcie o tym terminie.Przed wjazdem na miejsce będzie szlaban zamknięty!!!!,bez stroju AGRO DISCO nie wpuszczamy.Wiec prosimy o przygotowanie się na kontrolę.
|
1 Załącznik(ów)
Wojtek odpowiedz na brązowe coś.......
|
"Nie no przestańcie o tym terminie.Przed wjazdem na miejsce będzie szlaban zamknięty!!!!,bez stroju AGRO DISCO nie wpuszczamy.Wiec prosimy o przygotowanie się na kontrolę."
A czy kamuflage kalesonowo-śpiochowo-jesieny zalicza się do wymaganego odzienia ?? jakiś komplet nadlidżbowy się znajdzie :-) |
Sołtys pakuj się pakuj i dawaj na Podlasie- przechowamy Cie tu do Rajdu :D
|
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Muszę łapać gdzieś lewe powietrze bo przepał ogromny :D:D:D
|
lewe powietrze to uboga mieszanka może wypalić KŁAPANY , jak znam podlasiaków to cię podregulują :haha2:
|
Cytat:
też pytanie!!! aż się obruszyłem :) |
Widzę że tegoroczny kolor wiosennego rajdu Podlaskiego będzie BRĄZOWY.To i penie napitki będą BRĄZOWE :haha2::haha2:.
|
I jendruś musi koszulki w kolorze brąz zrobić
|
To powiedzta pany kiedy ten wiosenny bo 44 stron nie dam rady przeczytac.A mam nadzieje ze temperatury beda tekie ze pod przescieradlem sie nie zmarznie i lakierkow nie pobrudze (bloto max 0,5 cm)?A regionalny napitek to z kielicha mszalnego?
|
Cześć Tolek, a motora zakupił?. A co będziemy oblewać?.
|
Tolek Ty nic nie czytaj tylko bule szykuj dla emerytów:D. Termin będzie znany nie długo.
|
lepiej tak, dla wszystkich wystarczy:
|
Powoli wyłania się temat przewodni rajdu.
Jest 7 krasnoludków, 7 szklanek mleka i 6 ogórków. Czego nie dostanie jeden krasnoludek? |
Co wy tu jakieś gówniane tematy zapodajecie, to poważny wątek jest :haha2:
|
Cytat:
|
W bule tez pogramy a i zrobimy zawody strzeleckie w kilku konkurencjach i w kilku stanach swiadomosci.A na razie zakupilem trampka zeby do zakupu czegos lepszego czyms pojezdzic a nie tylko patrzec jak inni smigaja i dym z rur wachac.
|
Właśnie przywołuję do porządku Ich Samych!!!!!!!!! 13 Rajd Podlaski co najwyzej moze być pod patronatem jakichś czarnych pechowych bobrów a nie o jakichś odchodach tu mnie rozprawiają !!!!!!!!!
|
:eek: O Matko!!! 13 Rajd, byle tylko nie w piątek
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |