![]() |
Cytat:
|
Yeuop...wyluzuj i olej kolesi. Pewnie nigdy ich nie widziałeś i może nie zobaczysz więc po co ta spina.
|
A najlepiej..jeździsz tak sobie po świecie, tu i tam, to..przyjedź do Białej.
(mówi ten, co nigdy nie był, ale się wybiera) |
Wizyta w Białej to dobry pomysł na nabranie zdrowego dystansu do forumowych wypowiedzi i ich stylu (jak otrzepiesz je z czasami czerstwych żartów, to zostanie sama prawda poparta doświadczeniem, a nie internetowym pitupitu)
Tylko jedna rada - trzeba zabrać kogoś kto opowie jak było. (Mi się udało zapamiętać większość dopiero za trzecim razem) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
-Ja dostałem "w ryja" -i to wielokrotnie! :dizzy: Czasem z jakiejś tam okazji, (nawet już na powitanie) często zaś zupełnie bez wyraźnego powodu.. :confused:;) Zamroczenie po tym w ryja laniu, utrzymywało się przeważnie do końca pobytu i jeden dzień dłużej.. -Ale nie sposób było się oprzeć takim "zaczepkom" iii.. smakołykom!.. :p:friday::zdrufko::chleje::drif::D |
Wynalazek, który jest serwowany "na wejściu" (i to dosłownie) u niejednego spowodował przejście w tryb awaryjny :D
|
Cytat:
|
Przypominam że to watek o ch*jowości NAT, a nie zajebistości picia z ludźmi z forum;)
|
Cytat:
ale to tylko pokazuje jak bardzo ludzkość potrzebuje zlotu :) |
Cytat:
PS. Te ostatnie linki sa slabsze niz slabe a podpieranie sie opiniami z YouTube to ... :o Ktos nie dawno tu ladnie napisal cos w tym stylu ze nie mam moto idealnych i NAT rowniez nim nie jest, ma swoje wady ktore trzeba zakceptowac. Dobrze ze mamy wybor i mozemy decydowac ktore wady sa dla nas do zaakceptowania a ktore nie. Nie chce mi sie juz z Toba sprzeczac bo bylo fajnie i wesolo ale ostatnio przestalo tak byc. Moze w Bialej przy kielichu wrocimy do tematu :D Pozdro |
Cytat:
Cyt." Choćbyś byka postawił w najlepszej stajni to nie zrobisz z niego MUSTANGA..!" :haha2: |
czytam wasze opinie o NAT i po kilku miesiącach zobaczyłem na swoje Afrzej rdze na ramie i już leciałem do Hody zrobić awanti...tylko jeszcze wcześniej postanowilem policzyć te ogniska korozji i dokładnie je zlokazlizowac- okazalo się, że ta rdza to zaschniete bloto, ktore po dokladnym umyciu zlazło i jest oki ...tak działa siła waszej sugestii! ;-) A już kurwiłem, ze moje marzenie zardzewiało w dwa lata.
Chociaz fakt faktem rocznik 2018, ma już wyraźnie inne malowanie ramy. |
Cytat:
|
Czyli zamykamy temat... szkoda... gdzie będę wylewał swoje żale z powodu fatalnego wyboru motocykla...
Ta ch*jowa honda tfu... przecierpiałem na niej 20tyś.km w rok tfu... najgorszy czas w moim życiu, a mogło być tak fajnie, pomarańczowo. ps. opinie z orangepower. |
Cytat:
|
Patrząc z boku to kawał ch*ja z niego...
A tak poważnie to w sumie zrobiłem zawias.(tłumik, osłona rąk i końcówka tłumika) Pierwsza afra owiewka rejli, zawias kat+ ohlins 950adv podwyższenie zawieszenia, pojedyncza tarcza,inna pompa, inne koła, wysprzęglik Druga afra zawias kat+ wilbers Popatrz wstecz, każdy mój motocykl był przerobiony, NAT jest najmniej z nich wszystkich. Czy mi się wydaje czy Ty się spinasz tym przekomarzaniem? |
NAT jest jak schaboszczak "wasila" a reszta to zwykłe mielone. Jak masz zęby,wybierasz NAT... hi,hi.Dubelku masz super motki i Mada ma i ja mam,i Pan co czyta tyż ma:D
|
A teraz poglaskajmy sie wszyscy po jajkach...
|
Cytat:
Ja się nie spinam tyle za Jak wcześniej mnie to bawiło i było ok tak ostatnio wieje nuda jak w wątku o bmw gdzie non stop te same zdjęcia złamanego wachacza. |
Nie gadaj Dubel - jaśniejsza stronę BMW pokazuje Consigliero :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sluchajcie...wszystko zostalo juz powiedziane i opisane. Wiadomo ze afra jest niedopracowanym bublem ale kazda sroczka ...jak tam bylo. Zeby bylo ok trzeba z 2 kola euro wsadzic a to juz jest nie rejli. Modele 2018 sa juz lepsze ale na bank plastiki beda sie dalej lamac i sruby sa z plasteliny. Zreszta... jutro jade w Piemont i okaze cie jak dct jezdzi w terenie. Jesli jezdzi to super ..jesli nie to ..krol jest tylko jeden :lol8:
|
Cytat:
|
Macie racje
|
:haha2::haha2:o nim przeciez ten watek
|
KTM jest zdecydowanie najlepszy..dlatego mam Hondę i Bmw.
|
Cytat:
|
Tego jeszcze nie grali. Wlasnie przekladam tarcze przedniego hamulca k komplety kol na kostkach na komplet szosowy i..... Urwala mi sie śruba. Ta jedna z szesciu. Przykrecam ja jak Bóg przykaxal 20Nm z ksiaxka w reku i trach...co za szajs. Najgorsze ze łeb odlecial a reszta zostala. Kur...a co za gowno. Gdzie i jak nsjsxybciej kypic cos zeby to naprawić? Ten japonski gownolit chyba mnie nie lubi
|
Jest temat jak to wykręcać. :D
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Myku sam nie wiesz ile masz siły...
|
Cytat:
|
Moze sie przycial i poszlo na 120 😁
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
To niemiecki klucz pewno sygnowany przez bmw specjalnie zaniża żeby oczerniać japońską konstrukcję;)
|
Raczej specjalna technologia oszczędzająca aluminiowe gwinty przed zerwaniem😎
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka |
jak łeb odpadł a śruba została to połóż na to nakrętkę i wypełnij spawem, potem odkręcasz i już
|
Wy macie beke a mi juz nawet sie smiac nie chce :haha2:. Z takim gow..em nigdy wcześniej nie mialem do czynienia. Myslalem że te wcześniejsze potycxki to pech. Ale teraz....koniec pierdole...ia. rozwiercam wszystko na 8mm i dajenowe śruby. Winny niewinny...wszystko wypierdal...m.teraz będzie pancernie na dobrych srubach z nierdzewki.A juz tak ja chwalilem...:dizzy:
Dodam tylko zemoj garaz wyglada powoli jak CERN |
|
:haha2:... I. Tak z chinszczyzny zrobi sie porzadne moto.
|
to jak już honda daje takie słabe śruby z castoramy do motocyklli to świat się kończy powoli....
|
w kazdej japonskiej ksiazce serwisowej z jaka sie spotkalem producent poleca dawac do tarczy zawsze NOWE sruby. to tak a propos...
|
Manual do NAT też tak wskazuje.
|
Nawet w BMW tak samo mają 👍
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Przestańcie już narzekać. Czytać się nie chce.
|
Cytat:
|
no jak słabe śruby używają to muszą tak pisać, co za śruiba co wytrzymuje jedno dokrecenie...a żeby odkręcić to trzeba najpierw ją wymienić :D
śruby w polonezie czy maluchu nie miały limitu, odkręcało sie i zakręcało co tydzień... |
Teraz przyjdą zamiast 6mm 8mm z Bauhausu konkretne sruby. Gwint w aluminiowej piascie tez bedzie lepiej trzymał. Moto niby fajne,wygodne....ale tanio zrobione. Plastiki pokleilem,szprychy wymienilem...teraz po kolei bede wsxystkiecsruby wymieniał. Przynajmniej te ktore sie odkreca co jskis czas.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |