![]() |
zgłaszam osobiscie chęć brania udziału w główniej konkurencji zlotowej czyli...
Tarcie chrzanu na czas!!! |
Wiedziałem, że mimo wszystko nie zawiedziecie :D już pastuję opony :D
|
Cytat:
Natomiast stwierdzenie:"mój młody jedzie na obóz" jest jeszcze teorią bo do dnia dzisiejszego nie zostało to jeszcze zatwierdzone. Nie znamy terminów wakacji, obostrzeń sanepidu dla baz i czy jest możliwa wymiana pomiędzy województwami/chorągwiami. Jest tylko projekt i to wszystko. Ja czekam na konkrety. |
A ja to myślę, że w Białej chłopaki się do kondonawirusa od lat przygotowywali.
Pomyślcie - i płyn do dezynfekcji zawsze na wejściu był i maski niektórzy mieli jakieś takie dziwne po nim . I jak ranni byli bądź okresowo nieżywi, to się ich w ustalone miejsca znosiło. Coś czuję, że top wszystko od początku ustawione było. |
1 Załącznik(ów)
:D Nie boim się niczego:D
|
Wojtek,
NA WAS ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ. (ciemno,jasno,ciemno,jasno.......) ciał |
Fajnie , że znowu się zobaczymy , a jeszcze jak od środy tym bardziej fajniej, pozdrawiam
|
Trzeba będzie się wybrać do tej Białej..no i sprubowac tego trunku Bogów "korona virus",;))
|
Nie wiem jakie będą przepisy i zalecenia, ale zupełnie przypadkiem od 11 do 13 września jadę na grzyby, podobno ma być wysyp :D:D:D
|
Tak, będzie pełno starych grzybów.
|
Ja też lubię w tym okresie zbierać także może się spotkamy :)
|
Tylu grzybiarzy w jednym miejscu?.............to chyba wrócę do domu z pustym koszykiem...ha ha ha
|
Musisz uważać, żebyś przypadkiem nie wróciła z jakimś starym grzybem...:D
|
Jochen! ....... :)
|
sorki ale musze...
...wilk napotkawszy Czerwonego Kapturka w lesie -A teraz pocałuje cie tam... gdzie cie nikt jeszcze nie całował... Czerwony karturek mu na to - Chyba w koszyk... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Powrót z nowym grzybem to chyba gorsza opcja.
|
Cytat:
|
Dobra, a kiedy pijemy? Jakieś datum?
|
Cytat:
Cytat:
|
11-12-13 wrzesień
|
No paczpan, a ja harvesterem będę tez przypadkiem , parę drzew usunac. Od siary mam zlecenie :D
|
1 Załącznik(ów)
Widzę ze Ty już nie możesz się kompletnie zdecydować czym się zająć ;)
|
Cytat:
|
Majtas, widzę na ciężarówkach często i se myślę czy żurawie mnie prześladują całe życie? Kto zna rolniczego cyklopa ten wie jak się uczylo żelaznym ramieniem pracować .
Czy są przewidziane jakieś atrakcje na zlocie grzybiarzy? Moznqby zrobić konkurencję: sprawdź siebie, stać Cię na więcej. Ucieczka przed ściętym drzewem w kakakasku |
Cytat:
|
Jochen, do Polski mogę jedynie zawodowo więc jak najbardziej się przyda. Zrobimy trochę drewna na ognisko . Nie Jochen, tej bramy wjazdowej nie można ściąć...
|
Jak nie można, ale bardzo się chce, to można...
|
Ta pani ma rację!
Fazik, przyjedź to ogarniemy bramę, a potem się najwyżej lepszą odbuduje:D |
Dopinamy już wszystko z ośrodkiem i poniedziałek-wtorek ruszamy z zapisywajką na "Białą"2020. 11-13 września widzimy się w Białym Brzegu :at:
|
Cytat:
niektórzy 12 nie będą widzieć :drif: |
Mój rekord to przejście w tryb awaryjny po godzinie od przekroczenia bram zlotu.
Ale podobno są lepsi :D |
Qrła, w tym roku bendem :) :)
|
Wg. zaleceń Mini.Zdrowia alkohol pow. 70% zabija wirusa - pamiętajcie o tym.
|
ale to musi być we krwi - minimum skuteczne to ponoć 20%. nie chcę podpuszczać ale nie dacie rady :D
Czarny ja straciłem percepcję przy recepcji na jubileuszowym zlocie, gdzie zaparkowałem i zasiadłem po przyjeździe w zacnym gronie:) nigdzie nie trza było chodzić :D |
Mój kumpel, którego udało mi się sprowadzić na jasną stronę mocy, w Białej 2016 miał tylko przy dwóch posiłkach "X", kolacja w piątek i śniadanie w niedzielę :)
... on żadnej Białej zbytnio nie pamięta, ale wszystkie bardzo dobrze wspomina, dziwne. |
No PRRRRRROOOOOOOOOOOOSZĘ WAS
To nie alkohol , TO KLIMAT SPOTKAŃ (Miłość, przyjaźń) TAK WAS ODURZA. Nie straszcie Tych co jeszcze z NAMI nie byli. TYM RAZEM będzie inaczej. NIE możemy się doczekać spotkania z WAMI. KASZANKA i CHRZAN BĘDĄ. Sołtys po niedzieli uruchomi listę. DO ZOBACZENIA |
Cytat:
|
Czarny, to pięknie ujął :D
Cytat:
|
Biała to stan umysłu, wchodzisz w ten stan w piątek po południu i wychodzisz w niedzielny poranek na czerwonym polu. Kiedyś wszystkie spotkania były takie, ale z wielu powodów ich już dziś nie ma dla ogółu. Biała czy Biały Brzeg jest ostatnim ogólnym spotkaniem w klimacie dawnych czasów. Znaczy, odbywają się i dziś, ale w zamkniętym granie. Bo jak giną po imprezie telefony i portfele, czy gadżety z motocykli, to znak że czasy się zmieniły i nie warto już robić spotkań dla anonimów. Pojęcie bycia Czarnuchem poszło się jebać, a ci co dziś jeżdżą Africami, niekiedy nie wiedzą dlaczego akurat tym moto.
Do zobaczenia we wrześniu. |
Cytat:
|
Nie napisałem że jest źle, od 2005 roku bywam na spotkaniach afrykańskich. Z perspektywy czasu takie mam spostrzeżenia. Oczywiście to moje zdanie i nie zamierzam o tym dyskutować.
|
O przypadkach kradzieży nie słyszałem u nas.
W ub roku czy dwa lata nazad zaginął boczek od motocykla i zrobiła się afera ale czy jest pewność ze nie został zgubiony tego nikt nie wie. Z pozytywów to znalazłem i oddałem okulary i telefon jakichś pijaków którzy cieszyli się swoimi zgubami już przy śniadaniu. Idzie nowe już od dawna a starzy cóż... starzeją się... |
W zeszlym roku Bartolowi zginal glosnik JBL wiec cos jest na rzeczy
|
Ok. To przepraszam. Nie wiedziałem o tym ale i tez było po złocie cicho o fakcie. Chyba ze przeoczyłem.
Jedyny znany mi przypadek to kradzież kasy Kwintalowi na zamku w Grodzcu. Zginęło pare dobrych stow. Dobrych pare lat temu i to chyba z sali rycerskiej... zlot się połączył z końcem turnusu jakichś chłopców z domu opiekuńczego ale być może był to tylko zbieg okoliczności... Mam nadzieje ze nigdy się to więcej nie powtórzy. Gdyby tak się stało proponuje wykonać globalną rewizję a jeśli się nie znajdzie zastanowić się kto wyjechał. W pale się nie mieści ze cokolwiek takiego może mieć miejsce jak kradzież na naszym zlocie. Brakuje jeszcze mordobicia... M |
Matjasku - W BB 2018 trzykrotnie Stopa interweniował, bo chłopcy tak mocno wsiąknęli w temat wałków zdawczych, że rozmowa przeszła do okazania i rękoczynów...
ps: a co do stereotypów - Jak do Matjasa ostatnio zadzwoniłem o 2 w nocy to pomyślał: a. Czarnego porywają kosmici i ostatkiem sił wyciągnął telefon bo potrzebuje pomocy. b. Czarny właśnie sromotnie przegrywa bitwę na poduszki z tuzinem modelek Victorias Secret i potrzebuje pomocy. c. Czarny się najebał. Jak myślicie co pomyślał Matjas? |
Stawiam na 3, choć wolałbym 2 ;-)
|
To widzę ze jednak lepiej ze już byłem wtedy w BB nieczynny. Przynajmniej nie wiedziałem :)
|
Cytat:
Smutno słyszeć że tak się pozmieniało , miałem chęć zajrzeć ale ani nie piję ani nie szukam cudzej własności to co tam robić. Z drugiej strony jak by tak namierzyć amatora z lepkimi rękoma to linką za nogę i offem przeciągnąć aaaa w średniowieczu czy kiedyś tam dawniej rozciągano końmi ..... teraz można motocyklami , parę pomysłów jeszcze się znajdzie. Tak , dawne czasy minęły i ludzie już inne nowe a nawet i stare niektóre już zmienione. Czas na morze , na lądzie zrobiło się ....... inaczej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |