![]() |
Wątroba to musiał być gość.
Widzę, że go już na forum nie ma ;-) |
Prawda jest taka że nie ma czasu na robienie dwóch imprez w ciągu roku.
Ostatnie dwa tygodnie przed zlotem praktycznie zajmujemy się tylko tym, a i tak zawsze coś nas zaskakuje i nie do końca wychodzi tak jak byśmy chcieli. :mur: Tak na prawdę za organizację wrześniowej imprezy bierzemy się już gdzieś koniec kwietnia, początek maja. Dogranie ośrodka, kucharza, pomocy kuchennej, dj, wypożyczenie nagłośnienia. Zgranie żeby wszyscy mieli w tym czasie wolne, żeby sprzęt nie był potrzebny na jakiś koncert itd. Chwilę potem zaczynamy rozmowy z naszym grafikiem i pierwsze projekty, potem wybieramy kolor koszulki i okazuje się że wszystko jest nie tak, a ten odcień to nie da rady itd. Następnie szukanie sponsorów na nagrody, rozmowy z hondą, wymyślanie jakiś konkursów i nagle jeb nie wiadomo kiedy jest już wrzesień. A my tak na prawdę to nie wiemy nic, nawet na dopisywajce jest dopiero około 30 osób bo większość dopisuje się w ostatniej chwili. Kucharz pyta na ile osób ma listę zakupów zrobić. Dzwoni Jacek ze stanicy i pyta ile miejsc w pokojach przygotować. A jak dzwonisz do gościa od sprzętu to ten go ma w serwisie bo jakaś część idzie z ameryki ale powinien się wyrobić. :dizzy: To trzeba przeżyć, tego nie da się opowiedzieć :haha2: Dajemy jakoś radę to ogarnąć we dwóch, ale łatwo nie jest, a sami wiecie ile macie tak na prawdę wolnego jak wyjdziecie z roboty. Wydaje mi się że choć odrobinę nas teraz rozumiecie, czemu raz w roku. No to widzimy się we wrześniu :at: |
:Thumbs_Up:
|
Cytat:
Ja też co wizyta w Białej obiecuję sobie, że w tym roku nie piję, a później coś mnie zaskakuje... |
Sołtys nikt nie ma pretensji a mowiac głosem ogółu jestem Wam bardzo wdzięczny.
A wątroba to już w ogóle :) |
najstarsza koszulka pochodzi z kwietnia 2005 z Firleja(pierwszy zlot FAT)- a jakże mam ją (bo byłem tam)
i szacuneczek dla ekipy StopoSołtysowej za imprezy w Brzegu i Białej - zawsze (jak żaba mówi) było w pizd...czkę:) pzdr |
Kochamy NASZE WSPÓLNE FORUM
|
Oj Sołtysie drogi, doskonale to wszystko znam przez pryzmat udziału w organizacji Izi Meetingów. To są zawsze miesiące przygotowań, spotkań, dogrywania miliona pierdół większych i mniejszych. Sam zlot to jest taka mała kropeczka nad "i", bo cała robota odbywa się dużo wcześniej.
A w Izi Teamie jest nas zawsze 7 - 8 osób w przeciwieństwie do Waszej dwójki, więc tym większy szacun za Waszą pracę i jej zajebiste efekty:bow: |
Fantastyczne efekty SPOTKAŃ
SĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE DZIĘKI UCZESTNIKOM TWORZĄCYCH ATMOSFERĘ. my jesteśmy dodatkiem ciał |
Stopa jak zwykle
stoi twardo na ziemi :haha2::haha2::haha2: |
Ja po jednym takim złocie kupiłem Afri nawet nie widząc jej raz na oczy - koledzy mówili ze perełka.. Kuba rok później prawie płakał na złocie jak ja zobaczył.. Przepraszam Kubs
|
Tedix, bo ty pijak i menda jesteś.
A za to co zrobiłeś z Afrą po Niedźwiedziu to wpierdul Ci się należy :) |
Myszy już harcują :blues:
Jeszcze trochę zanim wszystko będzie wiadomo, ale przygotowania już trwają:Thumbs_Up: Tak czy tak widzimy się we wrześniu :at::at::at: |
git..:D
|
Obowiązkowo, kawa już leżakuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesteś czlowiekiem z miasta?
|
łojesuuu
|
No i fajnie... jesteście super!!!! dzięki.
|
:drif::drif::drif::drif:
|
Nie mogę się już, kurna, doczekać! :D:Thumbs_Up:
|
Będę w czwartek jakby co ;)
|
Ekstra!!!:at:
|
Zakładamy listę :
1 . Kwintal i Basia ( od poniedziałku } |
Zaczęło się :)
|
Zakładamy listę :
1 . Kwintal i Basia ( od poniedziałku ) 2 . DwaMariany:D |
Zakładamy listę :
1 . Kwintal i Basia ( od poniedziałku ) 2 . DwaMariany:D 3. Jochen (od czwartku) |
1 . Kwintal i Basia ( od poniedziałku )
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas |
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota |
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so |
Spokojnie, będzie nowy wątek bo zrobi nam się bałagan, ale dobrze wiedzieć że jest chęć w narodzie:Thumbs_Up:
|
Chyba pora już go zrobić..;)
PS Widzimy się..:friday: |
Spokojnie spokojnie.... czas leci, jesteśmy coraz starsi :)
|
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) |
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok |
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac :) |
KOCHAMY WAS
ciał |
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac 10. bouli + reszta watahy |
Pytanie czy w tym roku Biała wypada na 10-12 września?
|
Cytat:
Podłączam się do pytania kiedy Biała wypada? |
Drugi weekend - Stopa mówił : "pamiętaj wątroba ma być gotowa na drugi weekend września "
|
Cytat:
|
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac 10. bouli + reszta watahy 11. Mrówcia + TomekV4 12.Jola 13. Agatka i Andrzej |
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac 10. Mrówcia + TomekV4 11.Jola 12. Agatka i Andrzej 13. Ekipa z Łodzi 2 os i pół (od piątku) |
2 . DwaMariany 3. Jochen (od czwartku) 4. matjas 5. Mallory - raczej piątek i sobota 6. Łukasz - od czwartku bo wtedy najlepsze imprezy so 7. Ramires - od czwartku (chyba, jak nie to od piątku) 8. Bałtrok 9. pałeł & Magda od czwartku a nawet środy choć może i od poniedziałku sie udac 10. Mrówcia + TomekV4 11.Jola 12. Agatka i Andrzej 13. Ekipa z Łodzi 2 os i pół (od piątku) 14. sudden (celuję w czwartek) |
19 osób na liście a jeszcze nic nie wiadomo :haha2:
Jak ruszymy z nowym wątkiem to wkleję tam tę listę, tylko proszę o uzupełnienie jej w opcję zakwaterowania, no i o rozmiary i ilość koszulek :umowa: |
O właśnie, zakwaterowanie .... jak wysoka jest brama wjazdowa ? Zastanawiam się czy zmieszczę się busem 2,9m wysokości.
|
Zmieścisz się .
Obok jest otwierana brama (z prawej strony). Ja wjeżdżałem kamperem wys. 3,2m ciał |
Cytat:
Musisz jechać zgodnie z opisem z pierwszego posta. Bo albo zakopiesz się w piasku na dojazdówce, albo przyjedziesz od tyłu, a tam brama jest raczej skromna, ale tak prowadzi navi. Opisaną drogą autokarami przywożą dzieciaki na obóz :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |